Δήμαρχος Καλύμνου: Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι από όλες τις μεριές. Ήταν μια κακή στιγμή για το Δήμαρχο της Κω

Δήμαρχος Καλύμνου: Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι από όλες τις μεριές. Ήταν μια κακή στιγμή για το Δήμαρχο της Κω

Στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ και στη δημοσιογράφο Σάντυ Λαδικού μίλησε το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης.

Ο Δήμαρχος Καλύμνου σχολιάζοντας την κίνηση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, με επιστολή του στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, να ζητήσει την απαγόρευση μετακίνησης από Κάλυμνο προς Κω, σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Τι θα έπρεπε να κάνω εγώ, επειδή άρχισαν να δίνονται κρούσματα στην Κω, να πω ότι όσοι έρχονται από την Κω δεν θα έπρεπε να έρχονται; Άνθρωποι που προμηθεύουν το τοπικό μας εμπόριο με τρόφιμα και διάφορα ήδη από την Κω. Πρέπει να μπούμε σε τέτοιες λογικές; Είναι επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Θα έπρεπε με πολύ πολύ ψύχραιμο τρόπο, να αντιμετωπίζονται.

Ο φίλος μου ο Θεοδόσης γιατί δεν κάνει το ίδιο να ζητήσει αποκλεισμό από την Αθήνα και να μην έρχονται επιβάτες και επισκέπτες μέσω του αεροδρομίου της Κω;

Κάνω έκκληση ο φίλος μου ο Θεοδόσης να χαλαρώσει. Εμφανίστηκε χθες στο Μαστιχάρι, μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία την ώρα που αποβιβάζονταν οι Καλύμνιοι από την Κω, δεν είναι εύστοχες κινήσεις αυτές.

Είναι δύσκολες οι στιγμές εθνικά που περνούμε. Να μην μπούμε σε αυτές τις λογικές εμείς και εσείς. Να μην πάμε σε μια σύρραξη αλλά να πάμε όλοι μαζί. Να δούμε τι θετικό έχετε εσείς, να το πάρουμε εμείς, τι θετικό μπορούμε να δώσουμε εμείς, με την εμπειρία μας που έχουμε μεγαλύτερα κρούσματα, να το περάσουμε σε εσάς έτσι ώστε να μην έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά και εσείς.

Κάνω έκκληση, κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι από όλες τις μεριές. Ήταν μια κακή στιγμή για το Δήμαρχο της Κω αυτό.

Με τον Θεοδόση είμαστε φίλοι, δεν γνωριστήκαμε τώρα που είμαστε Δήμαρχοι και οι δύο. Έχουμε μια κοινή πορεία πολλές δεκαετίες. Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι, να ανασκευάσει ο Θεοδόσης αυτό που έκανε.

ADVERTORIALS