Προσφορά αγάπης του Βουλευτή Ι. Παππά

Προσφορά αγάπης του Βουλευτή Ι. Παππά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς προχώρησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς. Επισκέφτηκε με συνεργάτες του και προσέφερε δύο τόνους τροφίμων νωπών και κατεψυγμένων, στους φιλανθρωπικούς συλλόγους της Ρόδου «Αγία Σοφία», «Νοιάζομαι και Πράττω», «Λέσχη LionsΗλιούσα Ρόδου», για να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται και στην Μητρόπολη της Κω για τις ανάγκες του συσσιτίου της.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: Τις άγιες αυτές ημέρες μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και περνούν δύσκολα. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι της περιοχής μας, παράγουν τεράστιο κοινωφελές έργο και βοηθούν τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Αξίζει να συνεισφέρουμε σε αυτήν τους την προσπάθεια, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη μας.

Συγχαίρω όλους τους Συλλόγους και την Εκκλησία για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο και γι’ αυτό στέκομαι δίπλα τους αρωγός στις προσπάθειες τους. Εύχομαι το 2021 να είναι όλα καλύτερα για όλους.

φωτο.jpg

ADVERTORIALS