Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού στον εκπαιδευτικό κ. Χρήστο Γαμβρέλλη με αφορμή τη βράβευσή του με το Βραβείο Κωνσταντίνου Κριεζή από την Ακαδημία Αθηνών

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού στον εκπαιδευτικό κ. Χρήστο Γαμβρέλλη με αφορμή τη βράβευσή του με το  Βραβείο Κωνσταντίνου Κριεζή από την Ακαδημία Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

 

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη

Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

στον εκπαιδευτικό κ. Χρήστο Γαμβρέλλη με αφορμή τη βράβευσή του με το

Βραβείο Κωνσταντίνου Κριεζή από την Ακαδημία Αθηνών

 

Με αφορμή την απονομή του βραβείου Κωνσταντίνου Κριεζή από την Ακαδημία Αθηνών στον συμπατριώτη μας εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ Χρήστο Γαμβρέλλη από την Κω για τον ζήλο και τον εθνωφελή τρόπο με τον οποίο εκτελεί τα καθήκοντά του, όσον αφορά τη μόρφωση και την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε:

“Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον συμπατριώτη, συνάδελφο και καλό φίλο κ. Χρήστο Γαμβρέλλη για την πολύ σημαντική διάκρισή του. Ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, αίσθημα ευθύνης, ιδιαίτερο ζήλο στην άσκηση των καθηκόντων, ενσυναίσθηση, προσφορά στον συνάνθρωπο, στήριξη ευάλωτων ομάδων και αγάπη για την πατρίδα μας αποτελούν λίγες μόνο λέξεις και εκφράσεις για την περιγραφή του. Ως εκπαιδευτικός, εμπνέει καθημερινά τους μαθητές και τις μαθήτριες με το παράδειγμά του και τους μπολιάζει με τη δράση του. Έχει τεράστια συμβολή στην εξέλιξή τους σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες και συμβάλλει καθοριστικά στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Το βραβείο δεν αποτελεί τιμή μόνο για τον ίδιο. Αποτελεί τιμή και για την Κω μας, τα Δωδεκάνησά μας και το Νότιο Αιγαίο μας. Αποτελεί όμως ιδιαίτερη τιμή και για όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς και επιβεβαιώνει την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουν οι συνάδελφοι ιδιαίτερα στην παραμεθόριο.

Μπράβο σου Χρήστο!

Μας κάνεις περήφανους!’’

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS