Τηλεδιασκέψεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος

Τηλεδιασκέψεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεδιασκέψεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε συνεργασία, με τηλεδιάσκεψη, με την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Δύναμη για τη Ζωή » καθώς και επίσης με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος ( ΟΠΟΤΤΕ ).

Κατά την τηλεδιάσκεψη με το Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών , έγινε τηλεφωνική παρέμβαση από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα των μελών του Συλλόγου και δήλωσε ότι κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προχωρούν για υλοποίηση όλα τα αιτήματα που διατυπώθηκαν εγγράφως από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρία Κρητικού.

Στον Βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τα Μέλη του Συλλόγου και κυρίως το πρόβλημα που διαπιστώνεται κατά χρονικά διαστήματα, της προμήθειας φαρμάκων για τις θεραπείες των καρκινοπαθών από το Νοσοκομείο της Ρόδου. Ο βουλευτής επεσήμανε ότι πέραν της εξαγγελίας ίδρυσης Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Γ.Κ.Ν. Ρόδου, στέκεται αρωγός για την επίλυση αυτού του προβλήματος σχετικά με τα φάρμακα. Ήδη η προσωρινή δυσκολία στην προμήθειά των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς, σύμφωνα με διαβεβαίωση του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γρηγορίου Ρουμάνη έχει ξεπεραστεί, ενώ και με παρεμβάσεις του Βουλευτή στο Υπουργείο, επιλύεται το πρόβλημα πιστώσεων που αντιμετώπισε το Νοσοκομείο της Ρόδου και της Κω.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε την Πρόεδρο κ. Μαρία Κρητικού, τον Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Μπακίρη καθώς επίσης και τους κ.κ. Γιάννη Παππά – Ζώτο και Γεώργιο Γεωργουδιό για την σημαντική συμβολή τους στη στήριξη των καρκινοπαθών της Δωδεκανήσου καθώς επίσης και για τις προσπάθειες επίλυσης, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Δήλωσε τέλος, ότι στέκεται αλληλέγγυος και στην πρώτη γραμμή για τη σωστή διαχείριση των προβλημάτων τους.

Ουσιαστική και σε εξαιρετικό κλίμα ήταν και η συζήτηση , μέσω της τηλεδιάσκεψης , που έκανε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος. Υποσχέθηκε τη στήριξη των αιτημάτων τους, και ιδιαίτερα σε αυτό το αίτημα που αφορά τη δραστική μείωση του κόστους των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες, κυρίως τις ακτοπλοϊκές, καθώς και την αύξηση του ποσοστού προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα, όσον αφορά τους τρίτεκνους. Ο Βουλευτής δήλωσε ότι η αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα, πρέπει να γίνει με γενναία και ουσιαστικά, περαιτέρω μέτρα, πλέον αυτών που έχει ήδη θεσπίσει από την εκλογή της η Νέα Δημοκρατία.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε η Δικηγόρος και Δημοτική Σύμβουλος από την Κάλυμνο, κ. Μελίνα Κατέρη η οποία είναι Αντιπρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων.

ADVERTORIALS