Ι. Ρούφα για τον καθορισμό των δημοτικών τελών: Ο πολιτικός ναρκισσισμός του κυρίου Νικηταρά θριάμβευσε! Δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το πρωί της Δευτέρας!

Ι. Ρούφα για τον καθορισμό των δημοτικών τελών: Ο πολιτικός ναρκισσισμός του κυρίου Νικηταρά θριάμβευσε! Δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το πρωί της Δευτέρας!

Η απάντηση της Ιωάννας Ρούφα, στην πρόσκληση σε συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, του Αντιδημάρχου Κω Α. Χρυσόπουλο.


Κύριε Χρυσόπουλε,

Κύριε αντιδήμαρχε,
Στις 4 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη  αποστείλατε πρόσκληση στους επικεφαλής των παρατάξεων για συζήτηση με τηλεδιάσκεψη με θέμα τον καθορισμό δημοτικών τελών για το 2021.
Στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη με δημόσια δήλωσή μου (σταθμός Έκφραση fm) αποδέχτηκα την πρόσκληση για λογαριασμό της παράταξής μας.
Στις 6 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή ο κύριος Νικηταράς, με δελτίο τύπου, ανακοινώνει την πρόταση της δημοτικής αρχής!
Ο πολιτικός ναρκισσισμός του κυρίου Νικηταρά  θριάμβευσε!
Δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το πρωί της Δευτέρας!
Προφανώς ήθελε να σας κλέψει την πρωτοβουλία την οποία εκλαμβάνουμε ως  θετική.
Προφανώς, για ακόμα μια φορά, φοβήθηκε μην τυχόν και αποκαλυφθεί ότι απλά ανακοίνωσε πρόχειρα  μέρος της  πρότασης που κατέθεσε το Όραμα και Δράση το 2019 με καθυστέρηση ενός χρόνου αλλά και τι κρύβει η σπουδή του αυτή....
Φαίνεται ότι ο κύριος Νικηταράς φοβάται όχι μόνο τις δια ζώσης  συνεδριάσεις αλλά και τις απλές αλλά χρήσιμες συζητήσεις με τηλεδιάσκεψη μεταξύ των παρατάξεων.
Φαίνεται ακόμα ότι θεωρεί τα όσα ανακοίνωσε ειλημμένα και την συζήτηση - πρωτοβουλία σας περιττή.
Παρότι κατέβαλε την παιδαριώδη και αψυχολόγητα βιαστική πρωτοβουλία να ακυρώσει την υλοποίηση αυτής της συζήτησης σας ενημερώνω ότι σε αυτήν την πρόσκληση του καθ ύλην  αρμόδιου αντιδημάρχου για το εν λόγω αντικείμενο εμείς θα συμμετέχουμε.
Στον αντίποδα της απαξιωτικής και αλαζονικής στάσης του κυρίου Νικηταρά, την παράταξή μας θα εκπροσωπήσει ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής του δήμου Φραγκούλης Γιάννης.
Με τιμή 
Ρούφα Ιωάννα
ADVERTORIALS