H επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον Πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου Κω για τη μη συμμετοχή της στη σημερινή 31η συνεδρίαση

H επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον Πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου Κω για τη  μη συμμετοχή της στη σημερινή 31η συνεδρίαση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 31Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ


Προς:

Πρόεδρο

Δημοτικού Συμβουλίου Κω

κ. Καλλούδη Γ

Κοιν

-«Δύναμη Αλλαγής»

κ. Κυρίτση Γ

-«Όραμα & Δράση»

κ. Ρούφα Ι.

-ΜΜΕ                                                                                                                                   Κως 30/10/20

Κύριε Πρόεδρε,

Με βάση το άρθρο 67 παρ. 2 του Ν 3852/2010 αιτηθήκαμε,εγώ και άλλοι 16 δημοτικοί σύμβουλοι, την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και άλλων οργάνων ,με την φυσική παρουσία των δημοτικών συμβούλων τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως είχε συμβεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις.

Ως απάντηση η 31η πρόσκληση σύγκλισης του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη με θέμα στην ημερήσια διάταξη τον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου και άλλων συλλογικών οργάνων , με άλλα 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη όχι μόνο απαντά στο αίτημα ,αλλά επιδεικτικά το υποβαθμίζει και αγνοεί.

κ. Πρόεδρε

Φαντάζομαι πως εσείς και στο σύνολο της η Δημοτική Αρχή κατανοεί την ευθύνη που αναλαμβάνει για την δυσλειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου γενικότερα.

Η προσφυγή σας στην Αποκεντρωμένη για καθαίρεση των 17 συμβούλων αποκαλύπτει πόσο αναληθείς είναι οι αναφορές και οι ισχυρισμοί της Δημοτικής Αρχής, για εμπιστοσύνη στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προστασία της δημοκρατικής του λειτουργίας με συνεννόηση και διάλογο και φανερώνει την ταύτισή σας με τις κατευθύνσεις των κομμάτων που στήριξαν την εκλογή σας (ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ).

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ Κω επιμένει στο αίτημα,όπως αυτό σας κατατέθηκε, για συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης την ουσιαστική λειτουργία του συμβουλίου και άλλων οργάνων με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων.

Επειδή αυτό το αίτημα δεν ικανοποιείται σύμφωνα με την 31η πρόσκληση,δεν θα συμμετέχω στην συνεδρίαση

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δ.Κω

Κική Μακρή

ADVERTORIALS