Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Ιουνίου, η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κω - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Ιουνίου, η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κω - Δείτε τα θέματα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
 
Σας προσκαλούμε στην 4η Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο επί της οδού Ακτή Κουντουριώτη 7, την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 11:00πμ. με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
 
1. Λήψη απόφασης για την ένσταση κατά της Νο 45/2018 απόφασης της Ε.Π.Ζ. του κ. Καραναστάση Κωνσταντίνου που αφορά την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Καρδάμαινας στα Κ.Υ.Ε. INDIGO και BLISS.
 
2. Λήψη απόφασης του αιτήματος του κ. Παπαντωνίου Σεβαστιανού για τοποθέτηση αντιανεμικών φραγμάτων σε Κ.Υ.Ε. στην περιοχή Κέφαλος.
 
3. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε ιδιοκτήτες Κ.Υ.Ε. στην περιοχή Ζηπάρι Ασφενδιού.
 
4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε ιδιοκτήτη Κ.Υ.Ε. επί της οδού Ακτής Μιαούλη Κω.
 
5. Λήψη απόφασης αιτήματος του κ. Τριτσάρη Αντωνίου για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου και έγκρισης για την κατασκευή πέργκολας στην επιχείρησή του στην περιοχή Μαστιχάρι.
 
6. Λήψη απόφασης αιτήματος του κ. Πέρου Κων/νου για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου και έγκρισης για την κατασκευή πέργκολας στην επιχείρησή του στην περιοχή Μαστιχάρι.
 
7. Λήψη απόφασης για την Νο 1/31-01-2020 απόφαση Κοινότητας Ασφενδιού περί την :«Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων σήμανσης στις παρακάτω οδούς Ζηπαρίου Ασφενδιού: α) Οδός Αγίου Σπυρίδωνος, β) Οδός Εμμανουήλ Κιαππόκα, γ) Οδός Εθνάρχου Ελευθερίου Βενιζέλου, δ) Οδός Γαβριήλ Γιαλίζη».
 
8. Λήψη απόφασης για την υπ’αριθμ.5/2020(ΑΔΑ:ΩΛΚΦΩΛΕ-Χ4Κ) απόφαση από το 2ο Πρακτικό Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου με θέμα: «Γνωμοδότηση Συμβουλίου περί εξέταση αίτησης κας Ζερβού Άννας του Μιχαήλ , για κατάληψη και εν συνεχεία της απώλειας κοινόχρηστου χαρακτήρα , συγκεκριμένου τμήματος 2,75 τ.μ. κοινόχρηστου χώρου από οικοδομή ιδιοκτησίας της ΄΄.
 
9. Λήψη απόφασης για την υπ’αριθμ.6/2020(ΑΔΑ:ΩΡ5ΗΩΛΕ-ΚΙ4) απόφαση από το 2ο Πρακτικό Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου με θέμα: «Γνωμοδότηση Συμβουλίου περί εξέταση αίτησης κας Κοκαλάκη – Ζερβού Μαρίας του Χαραλάμπους , για κατάληψη και εν συνεχεία της απώλειας κοινόχρηστου χαρακτήρα , συγκεκριμένου τμήματος 24,60 τ.μ. κοινόχρηστου χώρου από οικοδομή ιδιοκτησίας της ΄΄. »
10. Λήψη απόφασης για την Νο 1/17-01-2020 απόφαση Κοινότητας Καρδάμαινας περί την «Πεζοδρόμηση οδών στην Κοινότητα Καρδάμαινας».
 
11. Λήψη απόφασης για την Νο 2/17-01-2020 απόφαση Κοινότητας Καρδάμαινας περί το «Κλείσιμο οδών με μπάρες ενόψει της θερινής περιόδου στην Κ. Καρδάμαινας».
 
12. «Λήψη απόφασης για την υπ’αριθμ. 85/2020 (ΑΔΑ Ω7ΠΣΟΞΓΥ-ΛΤΑ απόφαση του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης με θέμα: «Καθορισμός κομίστρου εισιτηρίων αστικής συγκοινωνίας σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 4690/2020 (ΦΕΚ104/α/30.5.2020)»
 
13. Λήψη απόφασης για την υπ’αριθμ. 96/2020 (ΑΔΑ 6ΜΗΩΟΞΓΥ-Ω0Σ) απόφαση του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης περί μετακίνησης στάσης Αστικής Συγκοινωνίας.
 
14. Διάφορα αιτήματα πολιτών.
 
 
Ο Πρόεδρος της
Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Δήμου Κω
 
Αβρίθης Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος
ADVERTORIALS