Δήμος Κω: Ψεύδη, "καρφώματα", ίντριγκες, τα αδιέξοδα Γ. Κυρίτση

Δήμος Κω: Ψεύδη, "καρφώματα", ίντριγκες, τα αδιέξοδα Γ. Κυρίτση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Δήμος Κω: Ψεύδη, "καρφώματα", ίντριγκες, τα αδιέξοδα Γ. Κυρίτση

Αφού ολοκλήρωσε τη διήμερη αποκλειστική ενασχόλησή του στην προσπάθεια διακοπής του έργου ασφαλτόστρωσης στο Τιγκάκι, ευτυχώς με αποτυχία, κάνοντας αυτό που διαχρονικά εκτελεί με απόλυτη συνέπεια, δηλαδή το ανώνυμο μα απόλυτα αναγνωρίσιμο και διαπιστωμένο "κάρφωμα".

Αφού παίζει με την υπομονή και τα νεύρα των επιχειρηματιών του Τιγκακίου, όπως ακριβώς έκανε πριν λίγες ημέρες και στη Ζιά, ευτελίζοντας το ρόλο του ως επικεφαλής παράταξης, αλλά και ως δημάρχου που τον τίμησε για δυο θητείες ο Κωακός λαός, αποτυγχάνει για πολλοστή φορά, να ενσπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Σε πλήρη σύγχυση, επιλέγοντας ύβρεις και ψεύδος, αντί των ευχών της πρωτομαγιάς, σίγουρα διεκδικεί επάξια αυτή την παγκόσμια μοναδικότητα ως παράταξη.

Σε ότι αφορά την αλήθεια των γεγονότων: Ο Δήμαρχος Κω, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, δε συμμετείχε στην προγραμματισμένη εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους Νοτίου Αιγαίου, όπου μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, συζητήθηκε όπως έγινε γνωστό σε επίπεδο ενημέρωσης, και το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ως εκ τούτου, προφανώς δε συναίνεσε στην αποστολή οποιασδήποτε επιστολής από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, αφού δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει το περιεχόμενο της.

Η θέση του Δημάρχου Κω, ως θέση και της Εκτελεστικής Επιτροπής, διατυπώθηκε στον αρμόδιο υπουργό σε επιστολή του στις 30/4.

Ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, είναι φανερό ότι τελεί σε παρατεταμένη, πλήρη σύγχυση. Αν και γνωρίζει ότι τα γεγονότα θα τον διαψεύσουν, επιλέγει την οδό του ψεύδους ως μόνη απέλπιδα διέξοδο στα αδιέξοδά του, που ο ίδιος με τις επιλογές του δημιούργησε.

Η κοινωνία μας χρειάζεται ηρεμία, ενότητα και προσήλωση στο στόχο της ανάταξης, λόγω της καταστροφικής, σε οικονομικό επίπεδο, πανδημίας. Οτιδήποτε δυναμιτίζει αυτή την κοινή προσπάθεια, τίθεται από τους συνδημότες μας στο περιθώριο.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS