H Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου συντονίστρια στην ομάδα εργασίας για την οργάνωση και προβολή του Γαστρονομικού Τουρισμού - Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Κω

H Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου συντονίστρια στην ομάδα εργασίας για την οργάνωση και προβολή του Γαστρονομικού Τουρισμού - Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα συγχαρητήριά του στη συμπατριώτισσά μας κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου για την τοποθέτησή της στη θέση Συντονίστριας στην ομάδα εργασίας για την οργάνωση και προβολή του Γαστρονομικού Τουρισμού, από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, απευθύνει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε μια περίοδο που θα δώσουμε συντεταγμένα τη μάχη, για να κρατήσουμε όρθιο τον τουρισμό, αποτελεί τιμή για την Κω η ανάληψη της ευθύνης σχεδιασμού για τον γαστρονομικό τουρισμό από τη συμπατριώτισσά μας Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Ο γαστρονομικός τουρισμός αποτελεί ένα από τα όπλα του ελληνικού τουρισμού. Συνδυάζει τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, σε ένα πρότυπο υγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής, που είναι αναγκαίο και επιθυμητό για το σύγχρονο άνθρωπο.

Η Κως δίνει τη μάχη της και σε αυτό τον τομέα.

Βρισκόμαστε στην ευτυχή συγκυρία το νησί μας να διαθέτει άξιους συμπατριώτες μας σε θέσεις κλειδιά.

Εκτός από την Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, ο Νίκος Πουλιού στο Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ. και η Ντίνα Σβύνου στην Προεδρία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του νησιού μας και το φέρνουν στο κέντρο των αποφάσεων για τον ελληνικό τουρισμό.

Οφείλω να συγχαρώ τη φίλη Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου για τα καθήκοντα που αναλαμβάνει και δεσμεύομαι για κάθε συνεργασία σε όφελος της τουριστικής οικονομίας και του νησιού μας γενικότερα.»

Γραφείο Τύπου

 

ADVERTORIALS