Πλωτά φράγματα για την ανακοπή των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο

Πλωτά φράγματα για την ανακοπή των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο
 
Την προμήθεια πλωτών φραγμάτων για την ανάσχεση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προκηρύσσει με διαγωνισμό το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα νησιά του  Αιγαίου.

Μέσα από σχετικό διαγωνισμό, που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προγραμματίζει την άμεση αγορά εξοπλισμού και μηχανημάτων για την τοποθέτηση πλωτού προστατευτικού συστήματος, μήκους 2.700 μέτρων, για την εκτέλεση της αποστολής των Μονάδων, στο πλαίσιο συνδροµής των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης για την αντιμετώπιση των διαρκώς αυξανόμενων μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 500.000 € και κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής .
 
Η Υπ’ Αριθμ.02/20 πρόσκληση εκδόθηκε με τον εξής τίτλο: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΩΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΠΣ) ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΗΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ».

 Δείτε εδώ την προκήρυξη
 
ADVERTORIALS