ΚΙΑΠΟΚΑ ΠΟΠΗ: Καλό θα ήταν να αφήσουν ορισμένοι τη μικροψυχία στην άκρη

ΚΙΑΠΟΚΑ ΠΟΠΗ: Καλό θα ήταν να αφήσουν ορισμένοι τη μικροψυχία στην άκρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΙΑΠΟΚΑ ΠΟΠΗ: «Καλό θα ήταν να αφήσουν ορισμένοι τη μικροψυχία στην άκρη

Με αφορμή τη χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Ζηπαρίου η πρώην Δημοτική Σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγής και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κιαπόκα Πόπη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία, σε όποιο στόχο και σκοπό έχουν για το μέλλον τους.

Ένα νέο κεφάλαιο άγνωστο μεν, αλλά με πολλές προκλήσεις  ξεκινάει. Μια νέα διαδρομή που θα σας προετοιμάσει, στην ένταξη σας στην παραγωγική διαδικασία.

Ήταν μια βραδιά, όπως παρακολούθησα με λάμψη, νιάτα, ομορφιά, κέφι. Προσωπικοί λόγοι δε μου επέτρεψαν να παρευρεθώ, αν και θα το ήθελα.

Ως πρώην δημοτική σύμβουλος και νυν μέλος της σχολικής επιτροπής Β’θμιας εκπαίδευσης, έχω να κάνω μια παρατήρηση για κάτι που με λύπησε και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση, με τα ίδια τα παιδιά ή τις οικογένειες τους!

Άκουσα πολλές ευχαριστίες και λόγια για τη λειτουργία του νέου κτηρίου!

Δεν άκουσα όμως κάποιον να αναφερθεί στην προσπάθεια, της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση, να γίνει το Λύκειο και να παραδοθεί έγκαιρα αυτό το κτήριο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Όχι πολλά και μεγάλα λόγια, μια μικρή αναφορά!!!

Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι η δημοτική αρχή Κυρίτση, παρέλαβε λυκειακές τάξεις που στεγάζονταν σε αίθουσες  προκάτ, και με την Γ΄ Λυκείου σε απέναντι κτήριο, έξω  από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου προηγουμένως στεγαζόταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού " ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ".

Με την έκδοση του ΦΕΚ ίδρυσης Λυκείου, η δημοτική αρχή Κυρίτση, φρόντισε για τη μετεγκατάσταση του σχολείου, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. 

Οι εργασίες παράδοσης του κτηρίου, έγιναν άμεσα, έτσι σήμερα να χαιρόμαστε όλοι και ιδιαίτερα μαθητές και εκπαιδευτικοί ένα σύγχρονο σχολείο.

Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσουν ορισμένοι τη μικροψυχία στην άκρη.

Η αναγνώριση των προσπαθειών κάποιων ανθρώπων, δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Εκεί φαίνεται το μέγεθος του καθενός!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα παιδιά!!!

ADVERTORIALS