Δύναμη Αλλαγής για Διαπαραταξιακό: Στο δρόμο που επέλεξε η δημοτική αρχή μπορεί να βαδίσει μόνη της -Τα ¨ήξεις αφήξεις¨ της δεν ταιριάζουν με τη δική μας θέση

Δύναμη Αλλαγής για Διαπαραταξιακό: Στο δρόμο που επέλεξε η δημοτική αρχή μπορεί να βαδίσει μόνη της -Τα ¨ήξεις αφήξεις¨ της δεν ταιριάζουν με τη δική μας θέση

Δελτίο Τύπου

 «Σύγκλιση διαπαραταξιακού 8.1.2020»

Μετά την επιστολή της δημοτικής παράταξης ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ παραλάβαμε επιστολή πρόσκληση για σύγκλιση του διαπαραταξιακού με θέμα το μεταναστευτικό!!!!

Στην πρόσκληση φαίνεται ότι εξ ανάγκης συγκαλείται η σύσκεψη.

Δεν μας εκπλήττει η πρακτική, άλλωστε αυτό είναι ένα έργο που θα το δούμε πολλές φορές μέχρι τη λήξη της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής.
Όσον αφορά στη συνεδρίαση θα είχε νόημα αν η δημοτική αρχή είχε ξεκάθαρη σχέση για τη διαχείριση ενός τόσο σημαντικού προβλήματος για το νησί μας και το μέλλον του.

Το να συμμετέχουμε λοιπόν σε μια συνάντηση όπου θα ακουστούν πάλι όλα τα ¨ήξεις αφήξεις¨ της δημοτικής αρχής, που ακούστηκαν και σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν ταιριάζει με τη δική μας πολιτική θέση, που είναι ξεκάθαρη και ουσιαστική.Το νησί μας απαιτεί δημοτική αρχή με θέσεις, προτάσεις και πάνω απ’ όλα θέληση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου. Δεν χρειάζεται μια δημοτική αρχή που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις αντιθέσεις της ετερόκλητης συμμαχίας που την απαρτίζει.

Εξ ανάγκης βέβαια ακολούθησε και η νέα ενημέρωση από πλευράς δήμου ότι στη συνεδρίαση εκλήθη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Θ. Πάχος, τον οποίο, όπως και το σύνολο των δημοτικών Κοινοτήτων, αγνοεί η δημοτική αρχή.Άλλωστε στην γραπτή πρόσκληση δεν αναφέρεται ότι αυτή απευθύνεται και προς τον εκπρόσωπο μιας κοινωνίας που υφίσταται τις περισσότερες επιπτώσεις από την λειτουργία μιας δομής που ως δήμος δεν νομιμοποιήσαμε ποτέ.

Διαπίστωση μας είναι ότι η επιλογή της ¨μυστικής διπλωματίας¨ είναι ο δρόμος που επέλεξε η σημερινή δημοτική αρχή.Στο δρόμο που επέλεξε μπορεί να βαδίσει μόνη της.

Γ.Ι.Κυρίτσης
Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023

ADVERTORIALS