Μοναδικός Υποψήφιος από ακριτικό νησιωτικό Δήμο για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Λειψών

Μοναδικός Υποψήφιος από ακριτικό νησιωτικό Δήμο για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Λειψών

Υποψήφιος με την παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» θα είναι ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο κ. Μάγγος διατελεί Δήμαρχος Λειψών από το 2014. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Δήμος Λειψών έχει δρομολογήσει σειρά έργων υποδομών και ανάπτυξης και έχει πρωτοπορήσει με καινοτόμες δράσεις, ενέργειες για τον τουρισμό αλλά και οικολογικές πρωτοβουλίες δίνοντας το παράδειγμα στο πανελλήνιο, ουκ ολίγες φορές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως επί των ημερών του οι Λειψοί έχουν προβληθεί ευρέως τόσο στην Ελλάδα και όσο και διεθνώς και σημειώνουν υψηλά ποσοστά αύξησης των αφίξεων. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στα κοινά υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1999 μέσα από καίριες θέσεις όπως του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών και εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Μάγγος έχει την τιμή να βρίσκεται στο «τιμόνι» του Δήμου με το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών στην Ελλάδα, ενώ μάχεται για ζωτικά θέματα υγείας, εκπαίδευσης και καθημερινότητας, υπό δυσμενείς συνθήκες, γεγονός που τον «οπλίζει» με την ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία. Τα παραπάνω είναι προσόντα που συνέβαλλαν ώστε για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το Δήμο Λειψών.

«Η ΚΕΔΕ αποτελεί το κορυφαίο συλλογικό μας όργανο με τεράστιες δυνατότητες όσο αφορά στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που θεωρούνται απαραίτητες για την άσκηση των αυτοδιοικητικών μας καθηκόντων, την αύξηση των πόρων, τη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ και συνεπεία των παραπάνω, την ισχυροποίηση του θεσμού που όλοι υπηρετούμε με αγάπη και αυτοθυσία, επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών. Σας διαβεβαιώνω πως η συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, θα ακολουθήσει, με απόλυτη συνέπεια, το πλαίσιο των δεσμεύσεων που αναλαμβάνω προκειμένου οι προσπάθειες όλων να μετουσιωθούν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα», δήλωσε σχετικά ο κ. Μάγγος που σημειωτέον θα είναι και ο μοναδικός Δήμαρχος ακριτικού νησιωτικού Δήμου, υποψήφιος για μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS