Δήμος Κω: Η λύση στο πρόβλημα φιλοξενίας παιδιών προσχολικής ηλικίας στη Δ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ

Δήμος Κω:  Η λύση στο πρόβλημα φιλοξενίας παιδιών προσχολικής ηλικίας στη Δ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ Δ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης για την επίλυση του προβλήματος φιλοξενίας των παιδιών προσχολικής ηλικίας στη Δ.Ε. Κω επανερχόμαστε για την ενημέρωση των συμπολιτών μας με τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη Δημοτική Ενότητα Δικαίου, όπου το πρόβλημα επιλύεται με τον ακόλουθο τρόπο:

Α. Στη Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού εκκρεμούν 57 αιτήσεις. Η στέγαση των παιδιών έχει προβλεφθεί σε τρείς αίθουσες όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Λύκειο Ζηπαρίου. Για αυτό το λόγο προγραμματίζονται άμεσα εργασίες διευθέτησης του περιβάλλοντος χώρου.

Β. Στη Δημοτική Κοινότητα Πυλίου εκκρεμούν 27 αιτήσεις. Για την φιλοξενία αυτών των παιδιών έχει προβλεφθεί η στέγασή τους στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αμανιού. Ήδη εξελίσσεται με εντατικούς ρυθμούς η ανακαίνιση δύο αιθουσών.

Η νέα Δημοτική αρχή, με αίσθημα ευθύνης, στέκεται αρωγός στα προβλήματα της εκπαίδευσης και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, θα βρίσκει πάντα τις προσφορότερες λύσεις για τα ζητήματα που προκύπτουν.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS