45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» στην Κω. Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Ξενία», την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ στην Κέφαλο

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» στην Κω. Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Ξενία», την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ στην Κέφαλο

Δελτίο τύπου


45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» στην Κω

Κως – Κυριακή 1 Σεπτέμβρη – Πάρκο «Ξενία»

Κέφαλος – Τετάρτη 21 Αυγούστου – Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ

Με τους αγώνες, τα όνειρα, την δύναμη μας…

«...θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…» (Ναζίμ Χικμέτ)

ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!

Αυτό είναι το σύνθημα του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που ξεκινά το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Το φεστιβάλ μας θα κάνει στάση και φέτος στο νησί μας!

Με μεράκι και ενθουσιασμό τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοιμάζουμε την επιτυχία του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή. Στο νησί μας το φεστιβάλ θα κάνει πρώτη στάση την Τετάρτη 21 Αυγούστου στην Κέφαλο, στο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ, ενώ οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη, στην Κω, στο πάρκο «Ξενία» (έναντι της Μητρόπολης).

Μέσα από όλη τη δραστηριότητα τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ επιδιώκουμε να συνεχιστεί η συζήτηση που ξεκίνησε μέσα από τις πολλαπλές εκλογικές μάχες, να φτάσει πιο πλατιά το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ.

Κάθε νέος και νέα που ασχολείται με την μουσική, τον χορό τον αθλητισμό έχει θέση στην μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στο νησί μας. Καλούμε ιδιαίτερα πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας, να δώσουν το παρόν παρουσιάζοντας το έργο τους, δίνοντας την δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του φεστιβάλ!

Το πρόγραμμα των δύο εκδηλώσεων του φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Στην Κω, στις 7:00μμ,

  • Συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής με τις Πόπη Ξυλουρά και Μαρία Μιχαλάκα,
  • Πολιτική ομιλία με τον Παναγιώτη Μεντρέκα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ,
  • Λαϊκό κρητικό γλέντι με το σχήμα του Βασίλη Κοκκαλάκη.

Στον χώρο του Πάρκου «Ξενία» θα υπάρχουν επίσης,

  • Θεματικές εκθέσεις,
  • Παιδότοπος με το Κόκκινο Αερόστατο για τους μικρούς φίλους μας,
  • Έκθεση βιβλίου από την Σύγχρονη Εποχή.

Στην Κέφαλο, στις 6:00μμ,

  • Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 για νέους εργαζομένους, και
  • Συζήτηση για τον τουρισμό με θέμα «#flashback στις κατακτήσεις του παρελθόντος, #fast_forward στους αγώνες του μέλλοντος» με τον Δημήτρη Σκοπελίτη, εργαζόμενο στον τουρισμό και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ

Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό του νησιού μας, με κάθε τρόπο να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μας! Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε από την επόμενη μέρα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, που μετά την κυβερνητική εναλλαγή συνεχίζει με αμείωτη ένταση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή, στη δουλειά, στη μόρφωση με σύγχρονους όρους!

Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ μπορούμε να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας, να ανοίξουμε τ δρόμο της πραγματικής ανατροπής, για την κοινωνία που στο επίκεντρο της θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, για τον σοσιαλισμό!

Δήλωσε συμμετοχή!

Τηλέφωνο: 697 918 9786 – 698 731 0052

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οργάνωση Βάσης Κω

                                   

ADVERTORIALS