Νέος Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ο Κώος Γιάννης Χρυσουλάκης

Νέος Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ο  Κώος  Γιάννης  Χρυσουλάκης

Με τη σημερινή ανακοίνωση 52 Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς στελεχώνουν πλέον το σύνολο των υπουργείων και απομένει μόνο ο ορισμός των Γραμματέων που θα στελεχώσουν την Προεδρία της κυβέρνησης.

Κλείνει μέσα σε μόλις 24 ώρες ο κύκλος της τοποθέτησης των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων στα υπουργεία.

Μετά τα 28 στελέχη που ανακοινώθηκαν χθες, η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

 Ανάμεσα στα ονόματα των νέων γραμματέων είναι και αυτό του συμπατριώτη μας Γιάννη Χρυσουλάκη, που αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού.

Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού: Γιάννης Χρυσουλάκης
Ο Γιάννης Χρυσουλάκης, είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από τις ΗΠΑ και διδακτορικού από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης, και είναι Ομότιμος Καθηγητής. Έχει διδάξει σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει διοικήσει Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα καθώς και μεγάλες Ευρωπαικές Κοινοπραξίες παραγωγής νέων τεχνολογιών ενώ έχει σημαντικό Διεθνές Διοικητικό και Επιστημονικό έργο.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον Παγκόσμιο Οργανισμό των Εθνικών Κέντρων Δημόσιας Διοίκησης και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Διεθνείς Οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Συμβουλίων, Επιτροπών και Συνεδρίων εκτός Ελλάδος. Εχει πλούσιο συγγραφικό έργο.

ADVERTORIALS