Γιώργος Κανετάκης: Η φωνή του Γιάνη Βαρουφάκη πρέπει να είναι στη Βουλή. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Κανετάκης: Η φωνή του Γιάνη Βαρουφάκη πρέπει να είναι στη Βουλή. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας στην "Ταράτσα του Ήλιου" του Ξενοδοχείου K.ilios resort & Farming που βρίσκεται στο Τιγκάκι της Κω, ο υποψήφιος Βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ΜεΡΑ25 Γιώργος Κανετάκης.

Ο κ. Κανετάκης αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως το δίλημμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι αν θα υπομείνουμε τον αργό θάνατο, την σε αργή κίνηση χρεοκοπία που συντελείται ή αν θα ακολουθήσουμε το δρόμο που προτείνει το ΜεΡΑ25 και να νομοθετήσουμε 7 βασικές τομές οι οποίες θα βγάλουν τη χώρα από τη λιτότητα.

Συγκεκριμένα οι 7 τομές είναι:

ΤΟΜΗ 1η – Αναδιάρθρωση Δημόσιου Χρέους

ΤΟΜΗ 2η – Πρωτογενή Πλεονάσματα που καταργούν την λιτότητα

ΤΟΜΗ 3η – Δημόσια Εταιρεία Αναδιάρθρωσης Ιδιωτικών Χρεών

ΤΟΜΗ 4η – Φορολογικοί συντελεστές

ΤΟΜΗ 5η – Δημόσιο Εξωτραπεζικό Σύστημα Πληρωμών

ΤΟΜΗ 6η – Σεβασμός σε μισθωτή εργασία και δημιουργική επιχειρηματικότητα

ΤΟΜΗ 7η – Μετατροπή ΤΑΙΠΕΔ και υπερ-­ταμείου σε Αναπτυξιακή Τράπεζα

Ο κ. Κανετάκης δεν έλειψε όμως να αναφερθεί και στην πρότασή του η οποία αφορά το νησί της Κω. Συγκεκριμένα δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως θα προωθήσει τη δημιουργία Σχολής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Κω.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο υποψήφιος Βουλευτής σχολίασε τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015, την απόφασή του να είναι υποψήφιος με τον Γιάνη Βαρουφάκη και στις επαφές οι οποίες έγιναν με τη κεντρική επιτροπή του κόμματος, ενώ σχολίασε και την συμφωνία των Πρεσπών και τη δήλωση του κ. Βαρουφάκη για αυτήν.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κανετάκη.

ADVERTORIALS