Η Μίκα Ιατρίδη σε Σύμη και Κάρπαθο

Η Μίκα Ιατρίδη σε Σύμη και Κάρπαθο

Μίκα Ιατρίδη από τη Σύμη: «Με τόλμη, με πρόγραμμα, με συνεργασία μπορούμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τη Σύμη και τα νησιά μας. Το αξίζουμε και το μπορούμε!»

«Η Σύμη έχει αποδείξει πως ο πολιτισμός μπορεί να είναι γέφυρα συνεργασίας και κατανόησης, αλλά και ισχυρός πυλώνας τοπικής ανάπτυξης», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη κατά την επίσκεψη της στη Σύμη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού, ενώ μίλησε με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες του τουρισμού για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σύμη, η Μίκα Ιατρίδη είχε την τιμή να γίνει δεκτή από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο Β΄ και να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Πανορμίτη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, τον οποίο συνεχάρη για την επανεκλογή του.

Με την αναχώρηση της από τη Σύμη η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε:

«Η Σύμη μας είναι ένα διαμάντι του Αιγαίου. Ένας ευλογημένος τόπος, με πλούσια πολιτισμική και θρησκευτική παράδοση και απεριόριστες δυνατότητες για ανάπτυξη.

Είχα τη χαρά να ξαναδώ τους συμπατριώτες μου στη Σύμη. Είναι γεγονός ότι πολλά προβλήματα παραμένουν, όπως στον τομέα της υγείας.

Συζητήσαμε με τους κατοίκους το πρόγραμμα της ΝΔ και τις δεσμεύσεις μας για ποιοτική δημόσια υγεία για όλους τους Έλληνες, με ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση γιατρών που θα υπηρετούν σε μικρά και απομακρυσμένα νησιά, όπως η Σύμη.

Είδαμε, ακόμη, τις δεσμεύσεις μας για ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Σύμης, μέσω ενός νέου αναπτυξιακού νόμου.

Στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε το αύριο. Με τόλμη, με πρόγραμμα, με συνεργασία μπορούμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τη Σύμη και τα νησιά μας. Το αξίζουμε και το μπορούμε!»

Με την άφιξη της στη Ρόδο από τη Σύμη, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου συνέχισε τις επισκέψεις της στον Απόλλωνα, το Θολό, τα Καλαβάρδα και τις Φάνες.


Μίκα Ιατρίδη από την Κάρπαθο: «Οι νησιώτες θέλουν την πολιτική αλλαγή. Ενωμένοι, ξεκινάμε το αύριο των νησιών μας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς!»

Στην Κάρπαθο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη για να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της και να τους παρουσιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την πρόοδο και την ανάπτυξη όλων των νησιών, χωρίς διαχωρισμούς.

Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου συνάντησε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα από τους συμπατριώτες της και τις συμπατριώτισσες της και είχε εκτενείς συζητήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Καρπάθου, κ. Ηλία Λάμπρο.

Με την αναχώρηση της από την Κάρπαθο η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε:

«Στόχος της Ν.Δ. και της αυριανής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να διασφαλιστεί μια καλύτερη προοπτική, για κάθε πολίτη, όπου κι αν ζει.

Με τους συμπατριώτες μου στην Κάρπαθο συζήτησα λύσεις για βασικά προβλήματα του νησιού και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας με την αξιοποίηση των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Η Κάρπαθος μπορεί να είναι απομακρυσμένη από το κέντρο, αλλά οι κάτοικοι της έχουν κάθε δικαίωμα σε καλύτερη περίθαλψη, σε καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες, σε ενίσχυση των επιχειρηματικών τους πλάνων στον τουρισμό, αλλά και την παραγωγή και μεταποίηση προϊόντων.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, αν προχωρήσουμε ενωμένοι, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου ανάπτυξης για το νησιωτικό χώρο. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Μπορούμε κι αξίζουμε περισσότερα!»

ADVERTORIALS