Συνεχίζει τις επαφές η Μίκα Ιατρίδη. ΦΩΤΟ

Συνεχίζει τις επαφές η Μίκα Ιατρίδη. ΦΩΤΟ

Συνεχίζει τις επαφές η Μίκα Ιατρίδη. Χθες συνομίλησε με παραγωγούς του νησιού στην Λαϊκή αγορά και στη συνέχεια με κατοίκους στο χωριό Αφάντου

 

Μίκα Ιατρίδη από τη λαϊκή αγορά: «Η γη μας και τα προϊόντα μας δίνουν προστιθέμενη αξία στην τοπική και εθνική μας οικονομία».

Στην λαϊκή αγορά στη Ρόδο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη για να συνομιλήσει με τους παραγωγούς του νησιού, αλλά και τους συμπολίτες της.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς και είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την ανανέωση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Μεταξύ άλλων, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε:

«Η γη μας και τα προϊόντα μας, δίνουν προστιθέμενη αξία στην τοπική και εθνική μας οικονομία.

Οι παραγωγοί των προϊόντων μας πρέπει να έχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να συνεχίσουν να παράγουν στον τόπο τους και να είναι ανταγωνιστικά τα ελληνικά προϊόντα σε όλα τα επίπεδα

Η ΝΔ έχει καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η υπερφορολόγηση και οι υπέρογκες υποχρεώσεις έχουν γονατίσει τους παραγωγούς μας.

Για αυτό, ενημέρωσα τους συμπατριώτες μου ότι στο πρόγραμμα μας προβλέπουμε τη μείωση της φορολογίας, στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα, την ενίσχυση των αγροτών και κτηνοτρόφων που αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και τη διασφάλιση σταθερών πόρων από τη νέα ΚΑΠ για όλους.

Αυτό που διαπίστωσα, για μια ακόμη φορά, μιλώντας με τους παραγωγούς συμπατριώτες μου είναι ότι με τον μόχθο μας και τη δουλειά μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ενωμένοι, αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα!»  

Μίκα Ιατρίδη από τα Αφάντου “Με υποδομές, επενδύσεις και νέες δουλειές θα βγούμε μπροστά”

Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη μετέβη στο χωριό Αφάντου όπου γνώρισε την θερμή υποδοχή των κατοίκων και άκουσε την έντονη επιθυμία τους για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Στην συζήτηση με τον κόσμο κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν οι ανεκμετάλλευτες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και όλοι συμφώνησαν με την άποψη της Μίκας Ιατρίδη και της Νέας Δημοκρατίας, ότι μέσα από υποδομές, επενδύσεις και νέες δουλειές θα μπορέσει η χώρα να βγει μπροστά.

ADVERTORIALS