ΚΟΒ ΚΩ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για 7ημερη εργασία

ΚΟΒ ΚΩ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για 7ημερη εργασία

Δελτίο Τύπου

Για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για 7ημερη εργασία

Στην πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με φορείς του Τουρισμού στην Κω, στο τραπέζι έπεσε εμφατικά και απροκάλυπτα η πρόταση για νομιμοποίηση της 7ήμερης εργασίας.

Το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται ποιός το πρότεινε.

Συνομιλητές του κ. Μητσοτάκη ήταν εκπρόσωποι των μεγαλοξενοδόχων, που δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην κερδοφορία τους, μετρώντας τρελές αυξήσεις κερδών ακόμα και μέσα στην καρδιά της κρίσης.

Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιδιώκοντας να επανέλθει δριμύτερο το κόμμα του στην κυβερνητική καρέκλα και να είναι αυτός ο εκλεκτός του κεφαλαίου την επομένη των εκλογών «δίνει τα ρέστα του» σε αντιλαϊκές προτάσεις και μέτρα. Γιαυτό χωρίς δυσκολία δεσμεύεται να "σαρώσει όλα τα εμπόδια" όπως συμβάσεις,5νθήμερη εργασία, σταθερή δουλειά,ρεπό, απολύσεις κ.α.

Γελάν ωστόσο και οι πέτρες με την έκπληξη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όχι μόνο δεν κατάργησε μνημόνια και αντεργατικές του διατάξεις ,αλλά υπέγραψε το 3ο και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην κατάργηση της Κυριακής αργίας σε μια σειρά απο κλάδους που στην ουσία νομιμοποιεί την 7ημερη εργασία,συνέβαλε αποφασιστικά στην εφαρμογή όλης της γκάμας των αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων που απαιτούσαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Αυτοί είναι!

Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Στις εκλογές στις 7 Ιούλη τους γυρνάμε την πλάτη!

Δεν επιλέγουμε σφαγέα! Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα. Με το ΚΚΕ ενισχυμένο έξω και μέσα από την Βουλή

Και όπως πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων για να ζήσει ο λαός μας όπως πραγματικά του αξίζει.

 

ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ

12/6/19

ADVERTORIALS