Μια διαφορετική συνέντευξη τύπου από την Ιωάννα Ρούφα, στον ελαιώνα «Πλατανάκι»

Μια διαφορετική συνέντευξη τύπου από την Ιωάννα Ρούφα, στον ελαιώνα «Πλατανάκι»

Μια διαφορετική συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ η επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση Ιωάννα Ρούφα.

Χώρος της συνέντευξης επιλέχθηκε ο ελαιώνας «Πλατανάκι», αφού ως άνθρωπος του πρωτογενή τομέα η κ. Ρούφα ήθελε να κλείσει τις δημόσιες εμφανίσεις της δίπλα στη φύση.

Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τη συνοδεία ντόπιου κρασιού και γεύσεων του τόπου μας.

Η κ. Ρούφα στην συνέντευξή της στάθηκε στον πρωτογενή τομέα ο οποίος όπως τόνισε για εκείνη έχει εξίσου σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας όπως και ο τουρισμός.

Η επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκίνησε λέγοντας πως μέσα από τη διαδικασία της προεκλογικής περιόδου αποκόμισε περισσότερη δύναμη, δεν ήταν λίγες οι φορές που όπως είπε σκούπισε το δάκρυ και συνέχισε, θέλοντας να περάσει στην κοινωνία της Κω πως η παράταξή της είναι ο άλλος δρόμος δείχνοντας στον κόσμο όλα αυτά τα 5 χρόνια διαφάνεια, εντιμότητα και συνέπεια λόγων και πράξεων.

Ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία ούτε θα υπάρξει με την παράταξη του κ. Κυρίτση ενώ για τη δριμεία κριτική που άσκησε στον κ. Νικηταρά στο debate δήλωσε πως οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν τέτοιες και όπως κάνει πάντα τις απάντησε χωρίς περιστροφές.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος θα ψηφίσει για το Δήμο της Κω ξεκαθάρισε πως κατανοεί τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν φίλους και συγγενείς λέγοντας όμως πως αυτή τη φορά θα δοκιμαστούν οι αντοχές της κοινωνίας, η ίδια της η συνείδηση, η κάλπη θα είναι κάλπη συνείδησης για όλους  και για όλες τις Κώες καθώς είναι μια μοναδική ευκαιρία να μπορέσει να στείλει στο χρονοντούλαπο όλο αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα που απλά διαχειρίζεται τις τετραετίες και πενταετίες, ενώ συνέχισε λέγοντας πως καμία εξαρτημένη κοινωνία δεν μπορεί να προοδεύσει.

Στην αναφορά της στη λειτουργία του ΔΗΡΑΣ ξεκαθάρισε πως οι διοικούντες κάθε φορά ήθελαν το μέσο σαν ένα γραφείο τύπου, ενώ γενικότερα για τη δημόσια διοίκηση και το πελατειακό κράτος δήλωσε πως με αυτές τις πρακτικές τίποτα δεν θα μείνει όρθιο.

Σε ερώτηση του Kosnews24.gr για το αν μετάνιωσε που ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης Όραμα ξεκαθάρισε πως ουδέποτε το μετάνιωσε αφού το βράδυ της 31ης Αυγούστου του 2014 που ο κ. Νικηταράς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την παράταξη είδε στα μάτια των συναδέλφων της την πίκρα σημειώνοντας πως το αίσθημα ευθύνης το οποίο τη διακατέχει την οδήγησε στο να κρατήσει όρθια την παράταξη. Η κ. Ρούφα όμως προχώρησε και σε μια αποκάλυψη αφού σύμφωνα με την ίδια εκείνο το βράδυ ο κ. Νικηταράς τής πρότεινε να παραιτηθεί και εκείνη, έτσι ώστε να επανέλθουν στις εκλογές του 2019 με νέα παράταξη.

Κλείνοντας η επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράσηαπαντώντας σε ερώτηση για την κατάρτιση των συνδυασμών σημείωσε πως την ίδια την ενδιέφεραν τα πολιτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και με γνώμονα αυτά τα χαρακτηριστικά προχώρησε στην κατάρτιση του συνδυασμού της.

ADVERTORIALS