ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ! Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια μεταφοράς των παιδιών με ειδικές ανάγκες, στο ειδικό Δημοτικό και Γυμνάσιο Κω

ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ! Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια μεταφοράς των παιδιών με ειδικές ανάγκες, στο ειδικό Δημοτικό και Γυμνάσιο Κω

Δόθηκε λύση τελικά στο πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των παιδιών με ειδικές ανάγκες, στο ειδικό Δημοτικό και Γυμνάσιο Κω.

Διαβάστε παρακάτω τη νέα επιστολή του κ. Μαυρόστομου ο οποίος ανέδειξε το θέμα!

Μαυρόστομος Ιωάννης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα τοπικά στελέχη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με την μετακίνηση των παιδιών ΑΜΕΑ στο ειδικό Δημοτικό Κω.Μας πληροφόρησαν ότι τα γραφειοκρατικά κωλύματα ξεπεράστηκαν κι έτσι τα παιδιά θα μπορέσουν να μεταφέρονται κανονικά από αύριο.

Μετα τιμής,
Μαυρόστομος Ιωάννης.


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την αρχική επιστολή του κ. Μαυρόστομου στο Kosnews24 με την οποία αναδείχθηκε το πρόβλημα!

Οι κύριοι του κρατικού μηχανισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κρίνοντας ως μη επείγουσα την χρηματοδότηση μετακίνησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες από και προς το σχολείο τους από ιδιώτη μια και δεν υπάρχει δημόσιο μέσο μεταφοράς καθυστέρησαν την καταβολή του αντιτίμου με αποτέλεσμα την διακοπή των δρομολογίων μεταφοράς των παιδιών στο ειδικό Δημοτικό και Γυμνάσιο Κω.

Τα παιδιά αυτά κύριοι δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού επειδή δεν μπορούν να κάνουν καταλήψεις να καλέσουν τα ΜΜΕ για να ακουστεί η φωνή τους.


Οι δικαιολογίες του τύπου γραφειοκρατικά κωλύματα και καθυστερήσεις δεν πείθουν κανέναν όταν άλλου τύπου δαπάνες όπως οι μισθολογικές σας και οι δαπάνες προεκλογικής εμφάνισης δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.


Αν έχετε έστω και ίχνος φιλότιμου λύσετε το πρόβλημα τώρα αν όχι χθες,αλλιώς ανοίξτε έναν καινούργιο Καιάδα να τα ρίξουμε μέσα αν σας χαλάνε τον προϋπολογισμό σας.

Μετά τιμής Μαυροστομος Ιωάννης,ευτυχής πατέρας ενός παιδιού ΑΜΕΑ.




ADVERTORIALS