Δήμος Κω: “Ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Χύνει δηλητήριο για να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα.”

Δήμος Κω: “Ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Χύνει δηλητήριο για να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

 “Ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Χύνει δηλητήριο για να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα.”

Ο Βουλευτής μιας χρήσης κ. Καματερός αντί να σιωπά για την μεγάλη καθυστέρηση στο έργο της αποκατάστασης των λιμενικών εγκαταστάσεων, βγήκε με Δελτίο Τύπου να χύσει δηλητήριο προκειμένου να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που υποστηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα μαζί με τη συμμαχία του χθες.

Ο κ. Καματερός ρωτά γιατί γίνεται τώρα το έργο της τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου στο λιμάνι και όχι πριν από δύο χρόνια. Να του υπενθυμίσουμε ότι εδώ και δύο χρόνια μας εμπόδιζαν να κάνουμε οτιδήποτε και διαρκώς εξήγγειλαν, πότε σήμερα και πότε αύριο, την έναρξη των έργων.

Αυτό που ενοχλεί τον κ. Καματερό είναι ότι το έργο του ξύλινου δαπέδου το κάνει ο Δήμος, θα προτιμούσε να αφήναμε το λιμάνι στην ίδια κατάσταση.

Όπως τον ενοχλεί και το γεγονός ότι ο Δήμος ανέλαβε και ολοκλήρωσε τα έργα ανακατασκευής στα τρία σχολεία του νησιού. Τον ενοχλεί γιατί όλοι μπορούν να κάνουν συγκρίσεις.

Όσο για την άδεια του κτιρίου που επικαλείται, είναι τόσο άσχετος ο Βουλευτής μας χρήσης που δεν γνωρίζει ότι: α) στη συγκεκριμένη εργολαβία δεν εντάσσεται το κτίριο, θα αποτελέσει αντικείμενο άλλης εργολαβίας και β) απαιτείται η έγκριση της οριοθέτησης της λιμενικής ζώνης για να εκδοθεί άδεια, αφού το κτίριο δεν είχε ποτέ άδεια, ήταν παράνομο. Το Λιμενικό Ταμείο ολοκλήρωσε τη νέα οριοθέτηση, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από το Υπουργείο.

Είναι γνωστό το μίσος και η εμπάθεια του κ. Καματερού απέναντι στη δημοτική αρχή. Θα πάρει μια πρώτη απάντηση από τους πολίτες, αυτός και οι όμοιοι του την Κυριακή και έπεται και δεύτερη και πιο οδυνηρή απάντηση για τον ίδιο προσωπικά στις βουλευτικές εκλογές.

Το μόνο έργο του κ. Καματερού στην Κω είναι η δημιουργία του hot spot, που το επέβαλε με τη βία και τα ΜΑΤ. Και δεν συγχωρεί στους πολίτες και στη δημοτική αρχή ότι αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται.

Θυμάται μήπως κανείς τις διαβεβαιώσεις του, ότι θα παρέμεναν για 24 ή 48 ώρες οι παράνομοι μετανάστες στην Κω; Οι δηλώσεις του, αποδεικνύεται ότι έχουν μικρότερη αξία από το χαρτί στο οποίο τυπώνονται.

Θυμάται κανείς τις διαβεβαιώσεις του, ότι δεν θα μεταφέρονταν άλλοι παράνομοι μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω; Μόνο τις τελευταίες 20 μέρες έχουν μεταφερθεί 400 στο νησί μας από άλλες περιοχές.

Η Κως χρειάζεται ανθρώπους με θετική σκέψη και προσφορά. Χρειάζεται ανθρώπους που θα την υπερασπίζονται και δεν θα υπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες του χειρίστου είδους.”

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS