ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ: Βάλαμε την Κω στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, δρομολογήσαμε μεγάλα έργα. Συνεχίζουμε μαζί για την Κω του 2023

ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ: Βάλαμε την Κω στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, δρομολογήσαμε μεγάλα έργα. Συνεχίζουμε μαζί για την Κω του 2023

ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ : “Βάλαμε την Κω στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, δρομολογήσαμε μεγάλα έργα. Συνεχίζουμε μαζί για την Κω του 2023.”

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση.

Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγης- ΚΩΣ 2023 στην εκλογική περιφέρεια Κω.

Είμαι παρών με τις ιδέες και τις προτάσεις μου, με μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρω στον τόπο μου και στους ανθρώπους του.

Από τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τον αθλητισμό, που μου εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.

Όλοι μαζί βάλαμε την Κω στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διοργανώσαμε δύο φορές στην Κω τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου.

Η Κως φιλοξένησε επίσης το «UCI Kos Gran Fondo 2018», το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών.

Καταφέραμε να δρομολογήσουμε δύο μεγάλα αθλητικά έργα, τα δύο κλειστά γυμναστήρια στις δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

Ο Δήμος Κω προχώρησε σε προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Αθλητισμού για να χρηματοδοτήσουν από κοινού την ανακατασκευή του παλιού γηπέδου του Ανταγόρα, προκειμένου να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο στάδιο. Ο Δήμος Κω έχει ήδη εκπονήσει τη μελέτη ενώ παράλληλα τοποθετείται νέο παρκέ στο γήπεδο μπάσκετ της Κω.

Τα καλύτερα όμως έρχονται. Τη νέα τετραετία θα τρέξουμε με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς.

Στη μάχη της γενιάς μου, στη μάχη που δίνουμε για την Κω του 2023 δηλώνω παρών.

Η Κως δεν θα ξαναγυρίσει πίσω, κοιτάζει και προχωρά μόνο μπροστά.

Συνεχίζουμε μαζί για την Κω του 2023.

Θάνος Σταματάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΚΩΣ 2023

ADVERTORIALS