Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά: Χωρίς καρδιολόγο το νησί του Ιπποκράτη – Κινδυνεύουν ζωές!

Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά: Χωρίς καρδιολόγο το νησί του Ιπποκράτη – Κινδυνεύουν ζωές!

Δελτίο Τύπου


Δήλωση υποψήφιας Ευρωβουλευτού με τον Συνδυασμό

«ΕΛΛΑΔΑ, ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ»

Κωνσταντίνας Τζάνου – Ψαρομπά

Χωρίς καρδιολόγο το νησί του Ιπποκράτη – Κινδυνεύουν ζωές!

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, και όμως, στο νησί του Ιπποκράτη, η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου δεν έχει καρδιολόγο, και ο επισκευασμένος αξονικός τομογράφος θέλει πάλι επισκευή!

Έπρεπε να συμβεί ένα τραγικό γεγονός, παρουσία όλων των υποψηφίων που κατέρχονται στις επερχόμενες εκλογές, για να συνειδητοποιήσουμε ότι στην Κω και στην νησιωτική Ελλάδα, τα αυτονόητα είναι τελικά ακόμη ζητούμενα.

Το ζήτημα είναι ότι η Κως δεν έχει εδώ και ενάμιση χρόνο καρδιολόγο ενώ και ο αξονικός τομογράφος είναι τον περισσότερο καιρό χαλασμένος

Αν μας συμβεί κάτι, οι ζωές μας εξαρτώνται από τον Θεό και τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εκτελούν υπό αντίξοες συνθήκες, αεροδιακομιδές!

Το ΕΚΑΒ δίνει και αυτό τη δική του μάχη καθημερινά, όμως με τρία μόλις ασθενοφόρα, από τα οποία λειτουργεί μόνο ένα λόγω έλλειψης προσωπικού, τι να προλάβει…

Άραγε ποιος έχει κοστολογήσει την αξία των ανθρώπινων ζωών και των αεροδιακομιδών και έκρινε ότι δεν μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες προσλήψεις!

Ελπίζω και εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο συνυποψήφιός μας και το νοσοκομείο μας να αποκτήσει επιτέλους γιατρούς και εξειδικευμένα μηχανήματα που να λειτουργούν!

Θα επανέλθω σχετικά με τις ευθύνες όλων για την απαξίωση του Νοσοκομείου μας. Θα ήθελε όμως να σας διαβεβαιώσω ότι στην ευρωβουλή, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να αποκτήσουμε τους γιατρούς και τις υπηρεσίες υγείας που αξίζουν στους πολίτες της Κω και των υπολοίπων νησιών μας!

Με υπόληψη,

Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά,

Υποψήφια ευρωβουλευτής του συνδυασμού «ΕΛΛΑΔΑ, ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

ADVERTORIALS