Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ταξιδεύει στην Κω

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ταξιδεύει στην Κω

Δελτίο τύπου Οργάνωσης Κω της ΚΝΕ


 

«Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά!»

Τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ απλώνονται και στα νησιά του Αιγαίου.

Στις 12 Μάη στην παιδική χαρά «Πασσανικολάκη» και ώρα 5:00μμ θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας το Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ. Τα μαθητικά φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι συνάντηση διεκδίκησης και αγώνα για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά και φτώχεια. Γι’ αυτό πλέον έχουν κατοχυρωθεί σαν θεσμός για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες. Αγκαλιάζουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες χιλιάδων μαθητών που εκφράζονται μέσα από συλλογικές εργασίες, μουσικά αφιερώματα, θεατρικές παραστάσεις και παιχνίδια. Σε πολλές περιοχές της χώρας τα μαθητικά φεστιβάλ της ΚΝΕ συνδυάζονται με αθλητικές δραστηριότητες, τουρνουά, επιδείξεις αθλημάτων από αθλητικούς συλλόγους.

Μέσα από τα μαθητικά φεστιβάλ προβάλλονται οι αξίες του οργανωμένου αγώνα, της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης κόντρα στο ρατσισμό, τον ατομισμό, την απάθεια, τον ανταγωνισμό που καλλιεργεί το σύστημα σήμερα στους νέους και τις νέες.

Η ΚΝΕ καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες, να πάρουν μέρος στα Μαθητικά της Φεστιβάλ. Να συμμετέχουν ενεργά σε αυτά μέσα από το μαθητικό τους συγκρότημα, την ομάδα θεάτρου, σκίτσου ή ζωγραφικής αλλά και με κάθε άλλη μορφή τέχνης που τους εκφράζει και μέσα από την οποία θέλουν να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, τα όνειρά τους.

Έλα στην μεγάλη γιορτή για να διασκεδάσουμε με το πλούσιο πρόγραμμα που θα υπάρχει, να συζητήσουμε για τα όνειρά μας και πώς αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

5:00μμ Προσέλευση ομάδων

5:30μμ Έναρξη τουρνουά Βόλεϊ 2-on-2 & Μπάσκετ 3-on-3

7:30μμ Χαιρετισμός από στέλεχος της ΚΝΕ

8:00μμ Απονομή μεταλλίων στους νικητές των τουρνουά

8:15μμ Συναυλία από Μαθητικό Συγκρότημα

Στον χώρο θα λειτουργούν επίσης έκθεση για την Ευρωπαϊκή Ένωση και έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή!

Τηλ: 697 918 9786 / 698 731 0052

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οργάνωση Βάσης Κω της

ice_screenshot_20190510-173227.png

ADVERTORIALS