Κωνσταντινίδη Αικατερίνη- Συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά, στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά

Κωνσταντινίδη Αικατερίνη- Συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά, στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις εκλογές της 26ης Μαΐου στο Δήμο Κω, οι νέοι του τόπου μας δίνουν τη δική τους ''μάχη'' για την Κω των επόμενων δεκαετιών, με φρέσκες ιδέες και προτάσεις.

Μια από τις νεαρές συμπολίτισσες μας που συμμετέχουν για πρώτη φορά στα κοινά είναι η Κωνσταντινίδη Αικατερίνη (υποψήφια τοπική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κω), με την παράταξη Ισχυρή Κως.

Η Κωνσταντινίδη Αικατερίνη γεννήθηκε στην Κω στις 30.05.1995. Γονείς της είναι ο Κωνσταντινίδης Ιωάννης και η Μαριάννα Κασσιώτη ( μικροπωλητές) . Σύζυγος της ο Φώτιος Τράκης ενώ είναι μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού.

Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Κω, είναι πτυχιούχος στο τμήμα αισθητικής άκρων, στέλεχος ασφαλείας υπηρεσιών και υποδομών και κάτοχος πτυχίου lower. Αυτή τη περίοδο ασκεί στην επιχείρηση της το επάγγελμα αισθητικής άκρων.

Η μεγάλη αγάπη που έχει για τον τόπο της και ο σεβασμός για τον συνάνθρωπο της, αποτελούν τους κύριους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί με τα κοινά τονίζοντας ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να κινητοποιηθούν γιατί το μέλλον τους ανήκει.

Συντάχθηκε με τον Θεοδόση Νικηταρά διότι πιστεύει στις ικανότητες του, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι άνθρωπος με αξίες και προτερήματα ενώ τον χαρακτηρίζει εξ ολοκλήρου η έννοια της λέξης ανθρωπιά.

Στόχος της είναι όλοι μαζί να συναγωνιστούμε για μια ισχυρή Κω χωρίς προβλήματα και σας καλεί στον αγώνα που όλοι θα είναι νικητές.

ADVERTORIALS