Η Λαϊκή Συσπείρωση Κω, με αφορμή το τηλεοπτικό debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κω, με αφορμή το τηλεοπτικό debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων

Με αφορμή το τηλεοπτικό debate μεταξύ υποψηφίων δημάρχων για το δήμο της Κω


Με αφορμή την συζήτηση για την πραγματοποίηση debate ,βρέθηκε πάλι η ευκαιρία να στηθεί παράσταση για τους εργαζόμενους  του ΔΗΡΑΣ, την λειτουργία και ύπαρξη του μέσου κα.

Η ευθύνη για την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση των εργαζομένων σε αυτή την δημοτική επιχείρηση βαραίνει και τις τρεις παρατάξεις που απο θέσεις ευθύνης ,μεταχειριζόταν το μέσο και τους εργαζόμενους του όπως “βόλευε” η επικαιρότητα και όπως κάθε φορά διευκολύνονταν από την κυβερνητική πολιτική.

Αφού τώρα όμως θυμήθηκαν τα εργατικά δικαιώματα και δεν κοστίζουν και τίποτα τα μεγάλα λόγια,να ζητήσουν από κυβέρνηση και αντιπολίτευση με τους οποίους έχουν άριστες σχέσεις και τους στηρίζουν μέσα και έξω από τα ψηφοδέλτιά τους ,με ανάλογη νομοθετική ρύθμιση που δεν θα σκοντάφτει σε ελεγκτές,επιτρόπους κοκ. να εξοφληθούν όλες οι οφειλές μισθολογικές και ασφαλιστικές προς τους εργαζόμενους.

Και για να μην ξανασυμβούν όλα αυτά να υιοθετήσουν και το υπερώριμο αίτημα της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων και εν προκειμένω μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο συγκεκριμένο ΝΠΙΔ ,χωρίς όρους και προϋποθέσεις.χωρίς παραπέρα ανατροπές στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα .

Ιδού η Ρόδος λοιπόν….

Οσον αφορά στην συμμετοχή μας σε τηλεοπτικό διάλογο επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για την πραγματοποίησή του με διαφορετικό τρόπο ( όχι με παράλληλους μονόλογους) και σε διαφορετικό χώρο δηλαδή αυτό της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και μετάδοσή του όπως γίνεται μέχρι σήμερα η μετάδοση των συνεδριάσεων του.

10/5/2019

ADVERTORIALS