Μ. Πλούμπης: Η δήθεν ευαισθησία ορισμένων μελών και τα μαθήματα ηθικής που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας

Μ. Πλούμπης: Η δήθεν ευαισθησία ορισμένων μελών και τα μαθήματα ηθικής που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας

Κανένα σενάριο κινηματογραφικής ταινίας δεν μπορεί να φτάσει το δράμα και την υποβάθμιση της Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κω.Μιας τοπικής που είχα την τιμή να υπηρετήσω απο τη θέση του Γραμματέα,με Πρόεδρο τον Μουζουράκη Ευάγγελο.

Αφορμή της επιστολής μου ,είναι η δήθεν ευαισθησία ορισμένων μελών και τα μαθήματα ηθικής που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν η Νέα Δημοκρατία έχρισε ΕΠΙΣΗΜΑ υποψήφιο Δήμαρχο Κω,τον Χατζηνικολάου Αλκιβιάδη,τότε,ορισμένα εκλεγμένα μέλη της Τοπικής-που τώρα δίνουν μαθήματα ηθικής και κομματικής πειθαρχίας- όχι μόνο δεν στήριξαν τον ΕΠΙΣΗΜΟ υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας,αλλά εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του κ.Κυρίτση - του εκφραστή του βαθέως ΠΑΣΟΚ- και φανατικού πολέμιου του κάθε τι νεοδημοκρατικού.Αποτέλεσμα,ο ηθικός,γνώστης και έντιμος, κ.Χατζηνικολάου Αλκιβιάδης, να πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων και να χαθεί η χρυσή ευκαιρία διοίκησης του Δήμου της Κω,απο δήμαρχο υποστηριζόμενο απο την Νέα Δημοκρατία.Εκ των έσω χάθηκε η εκλογική μάχη και δώθηκε η "χαριστική βολή" στον κ.Χατζηνικολάου Αλκιβιάδη.Από τα τότε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Ν.Δ. ΚΩ.

Σε εκείνα λοπόν τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους,κομπάζοντας περί της κομματικής τους ηθικής, ακεραιότητας και εντιμότητας –  με ύφος χιλίων καρδιναλίων – τους ενημερώνω, ότι έχουν καθιερωθεί πια στη συνείδηση του κόσμου, ως επαγγελματίες πολιτικοί γυρολόγοι, κενού περιεχομένου! Γνωστά τα λόγια, οι μέρες και οι πράξεις τους στη Νέα Δημοκρατία.

     Αν δεν ενθυμούνται η πιστεύουν ότι υπερβάλω,τους συμβουλεύω να απευθυνθούν και να ενημερωθούν από τον κ. Χατζηνικολάου Αλκιβιάδη και τον κ. Παυλίδη Αριστοτέλη. Αυτοί σίγουρα και ξέρουν και θυμούνται!

Πλούμπης Μάριος-πρώην Γραμματέας και νυν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κω.

ADVERTORIALS