Παραιτήθηκε από την Τ.Ο. ΝΔ ΚΩ η Μαριέττα Βαβλά Μουζουράκη, λόγω της υποψηφιότητας του Προέδρου Κ. Χόνδρου με τον Θ. Νικηταρά. Δείτε την Επιστολή της

Παραιτήθηκε από την Τ.Ο. ΝΔ ΚΩ η Μαριέττα Βαβλά Μουζουράκη, λόγω της υποψηφιότητας του Προέδρου Κ. Χόνδρου με τον Θ. Νικηταρά. Δείτε την Επιστολή της

                                                                                                                   

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ.


Κως, 06/05/19

Αγαπητέ γραμματέα οργανωτικού κ.Κονταδάκη ,

Είμαι μέλος της ΝΔ 30 και πλέον έτη και της τοπικής τα τελευταία 3 χρόνια. Συνεργάστηκα είτε εθελοντικά είτε σε διευρυμένες τοπικές οργανώσεις με όλους τους προέδρους της ΔΗΜ.Τ.Ο (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Κω ΝΔ μέσα από κοινούς αγώνες, πολλές φορές διαφωνώντας, αλλά πάντα βρίσκοντας την καλύτερη λύση για το καλό της ΝΔ. Μέχρι που φτάσαμε στην τελευταία θητεία με τον κ. Χόνδρο, σαν πρόεδρο της οργάνωσής μας. Μια θητεία, που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η απόλυτη άρνηση να εναντιωθούμε στον τοπικό βουλευτή κ. Καματερό. Για να βγει ένα δελτίο τύπου, που να κρίνει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έπρεπε να πιέσουμε πολύ, χωρίς να έχουμε πάντα επιτυχία.

Και ξαφνικά...... έπεσαν οι μάσκες. Ο πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο, που συγκροτείται από στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με "αρχιτέκτονα" τον τοπικό βουλευτή.

Ένα πρωτοφανές γεγονός, εκτός αν ο κ. Χόνδρος μας πει ότι η παράταξη στην οποία συμμετέχει δεν έχει το "χρώμα" του ΣΥΡΙΖΑ, οταν συνυποψηφιοι του ειναι  

  1. Ο Συντονιστής Νομαρχιακής Β. Δωδ/σου ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του συντονιστικού της τοπικής Κω.                                                                                                                                                                        
  2. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ, μέλος του συντονιστικού, αποσπασμένη στο γραφείο του τοπικού βουλευτη.                                                                                                                                                          
  3. Μέλος του συντονιστικού της τοπικής ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ υπεύθυνος αυτοδιοίκησης.                                                                                                                                                                                                  4.
  4. Ο υπευθυνος Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ

Καθώς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Η συμμετοχή σε αυτήν την ομάδα, μελών της ΝΔ και δύο κομματικών στελεχών της Τ.Ο πληγώνει την τοπική ΝΔ σε μια χρονική συγκυρία που η ενότητα του κόμματος ενάντια στη φαυλότητα της κυβέρνησης έπρεπε να είναι το βασικό μέλημα.

Μπράβο στον κ. Χόνδρο... Μπήκε να διαλύσει τη ΝΔ και νόμιζε ότι τα κατάφερε. Το μόνο που κατάφερε είναι να αποδείξει αυτό που όλοι ξέραμε από την αρχή ότι επιθυμούσε. Να υπηρετήσει τυφλά αυτούς που κόντρα στα νεοδημοκρατικά αισθήματα τον επέβαλαν, απομακρύνοντας ανθρώπους με μεγάλη προσφορά στο κόμμα. Όταν είσαι κομματικό στέλεχος, πρωταρχικός στόχος είναι η ΝΔ και πως θα γίνει η κυβέρνηση που θα σώσει τον τόπο..... και αυτό δε θα γίνει αν, σαν κι αυτόν, και άλλοι εναγκαλίζονται αυτούς που έπρεπε να "πολεμούν".  

Άραγε πόσο ηθικό είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω να εκπροσωπεί τη ΝΔ και παράλληλα να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός και αν έχει πάρει την έγκριση του κόμματος της ΝΔ το οποίο σημαίνει ότι η ΝΔ λειτούργησε εν κρυπτώ 'προς χάριν' του κυρίου Χόνδρου, αφού είναι εν αγνοία των υπόλοιπων μελών της τοπικής. Οφείλει λοιπόν να παραιτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα υπάρχει Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας ,αλλά ένας πρόεδρος που κρατά τη σφραγίδα, εκτελεί εντολές και παίζει παιχνίδια με το ΣΥΡΙΖΑ.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Για όλους τους παραπάνω λόγους, παραιτούμαι από την ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΩ που θεσμικά εκπροσωπείται από τον συγκεκριμμένο Πρόεδρο κ. Κώστα Χόνδρο, μένοντας πιστή στις αξίες και τα ιδανικά μου που ουδέποτε διαπραγματεύτηκα και δεν ευτέλησα σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

                                       ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                       ΒΑΒΛΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ   ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ. Τ.Ο ΚΩ                                                                                    

ADVERTORIALS