Μέχρι την τελευταία στιγμή η μάχη του ψηφοδελτίου για τις παρατάξεις στο Δήμο Κω

Μέχρι την τελευταία στιγμή η μάχη του ψηφοδελτίου για τις παρατάξεις στο Δήμο Κω

Προσπαθούν να φτάσουν το μαγικό νούμερο των 120 υποψηφίων οι 3 από τις 4 δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Κω αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το ψηφοδέλτιό της το οποίο απαρτίζεται από 47 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους (πατήστε εδώ)

Οι υπόλοιπες τρεις παρατάξεις, Δύναμη Αλλαγής - ΚΩΣ 2023, Όραμα + Δράση και η Ισχυρή Κως προσπαθούν να κλείσουν τα ψηφοδέλτιά τους με όσο το δυνατόν περισσότερους υποψηφίους ή και αν είναι δυνατόν με το μαγικό νούμερο 120 , θέλοντας να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο παρόλο που όπως έχουμε ξαναγράψει η Δύναμη Αλλαγής - ΚΩΣ 2023 έχει δηλώσει εδώ και αρκετές ημέρες ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι πλήρες.

Οι παρατάξεις αναμένεται να καταθέσουν τους συνδυασμούς τους στο Πρωτοδικείο Κω, αύριο Κυριακή 5 Μαΐου αργά το απόγευμα ή ακόμα και λίγο πριν λήξει η προθεσμία, τα μεσάνυχτα δηλαδή, όπως είχε γίνει από δημοτική παράταξη και το 2014.

ADVERTORIALS