Μπροστά το Νότιο Αιγαίο: Απάντηση στον Μανώλη Γλυνό για το λιμάνι της Κω

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο: Απάντηση στον Μανώλη Γλυνό για το λιμάνι της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το λιμάνι στη Κω, ο Μανώλης Γλυνός δεν το είδε αφού η όραση του δεν του επιτρέπει να κοιτά όσα ενοχλούν τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει

Μετά την Σαντορίνη, όπου επίσης δεν είδε το διαλυμένο λιμάνι του νησιού, ο Μανώλης Γλυνός έχασε από το οπτικό πεδίο του και το λιμάνι της Κω!

Συμπτωματικά, ο Μανώλης Γλυνός σε κανένα νησί δεν βλέπει τις διαλυμένες υποδομές που η Κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει.

Εντελώς συμπτωματικά επίσης, έχει μάτια μόνο για οτιδήποτε μπορεί να στηρίξει, έστω και ψευδώς, την οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να εκτοξεύσει κατά της Περιφερειακής αρχής.

Για τους Ναούς της Κω, η εμπλοκή του Υπουργείου Υποδομών και της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικών Καταστροφών αυτού, επίσης δεν τον ενδιαφέρει, γιατί δεν τον συμφέρει.

Το γεγονός ότι η Περιφέρεια δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην αποκατάσταση των Ναών και παρόλα αυτά πρώτη προσφέρθηκε να καλύψει οικονομικά το σύνολο της δαπάνης για την ανακατασκευή τους, επίσης αφήνει αδιάφορο τον Μανώλη Γλυνό, αφού και αυτό δεν τον συμφέρει στον πόλεμο της συκοφάντησης που έχει εξαπολύσει κατά της Περιφερειακής αρχής.

Με την καραμέλα της συνεργασίας να έχει λιώσει πια στο στόμα του μετά από 8 μήνες που την πιπιλά, όποτε μιλά το μόνο που πετυχαίνει είναι να εκτίθεται στην κοινωνία με την άγνοια του σε βασικά ζητήματα διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και πολιτικά, αφού η αγωνία του να μην θίξει έστω και στο ελάχιστο την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει, καταφεύγει σε φαιδρά επιχειρήματα.

Όπως λέει και ο λαός μας, Κυριακή Κοντή Γιορτή!

ADVERTORIALS