ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ- ΤΣΙΓΑΡΑ: Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ- ΤΣΙΓΑΡΑ: Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ- ΤΣΙΓΑΡΑ: “Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Φορόζη, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Γεωργία Φορόζη, σύζυγος του Μιλτιάδη Τσιγαρά, είναι μητέρα δύο παιδιών εργαζόμενη στον τομέα των μεταφορών (ιδιοκτήτης ταξί με το σύζυγο της), ενεργός πολίτης, με συμμετοχή τόσο στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όσο και στα αθλητικά σωματεία του Πυλίου.

Στη δήλωση υποψηφιότητας της αναφέρει:

“Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες με αίσθημα ευθύνης και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά του τόπου μας με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση.

Μοναδικός μου αντίπαλος θα είναι τα προβλήματα του τόπου και σε καμιά περίπτωση οι υποψήφιοι σύμβουλοι από όποια παράταξη και αν προέρχονται.

Είναι συνειδητή μου απόφαση να μη μπω σε καμιά διαδικασία στείρων αντιπαραθέσεων και ύβρεων, αλλά να ενώσω τις όποιες δυνάμεις έχω, με όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους των συμπολιτών μου, προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μας παρέχει αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε.

Εξ’ άλλου η μέχρι τώρα ενασχόληση μου με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και με τα αθλητικά κοινά του χωριού μας, πιστεύω πως αποδεικνύει τα πιστεύω μου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε μια και καθένα συμπολίτη μου, ΓEΩPΓIA ΦOPOZH – TΣIΓAPA.”

ADVERTORIALS