Ο κ. Κρεμαστινός στην Κω. Τι είπε για τις Ευρωεγκλογές, την οικονομική κατάσταση της χώρας και τον εκλεκτό του ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο κ. Κρεμαστινός στην Κω. Τι είπε για τις Ευρωεγκλογές, την οικονομική κατάσταση της χώρας και τον εκλεκτό του ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στην Κω βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ, πλαισιωμένος από τους Κώους υποψήφιους Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Γαβαλά Κατερίνα και Χατζηγιακουμή Βασίλη και τα τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Κρεμαστινός ξεκίνησε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πολάκη για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του προκάλεσαν αηδία αλλά επέρριψε ευθύνες και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως αντί να ασχοληθεί με το τεράστιο θέμα της παιδείας, έδωσε ένα κείμενο για τα πρακτικά και δημιούργησε μείζον θέμα για τον κύριο Πολάκη.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής τόνισε πως η Ελλάδα είναι ο παρίας της Ευρώπης , αφού αντί να κάνουμε ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια βελτιώσαμε τους όρους ζωής μας. Ο κ. Κρεμαστινός ανέφερε πως την χώρα την χρεοκόπησαν όλοι, διότι δεν κάναμε ανάπτυξη την ώρα που υπήρχαν προγράμματα και λεφτά. Ευθύνες καταλόγισε τόσο στα κόμματα που κυβέρνησαν όσο και σε εκείνα της αντιπολίτευσης τα οποία ενώ γνώριζαν πως  ό,τι ζητούσαν ήταν από δανεικά, συνέχιζαν να ζητούν περισσότερα.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής συνέχισε λέγοντας πως το ΚΙΝΑΛ πιστεύει στην Ευρώπη των λαών όπως δίδαξε ο Παπανδρέου και όχι στην Ευρώπη των μονοπωλίων. Ενώ σημείωσε πως η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει ενιαία εξωτερική πολιτική και ενιαία άμυνα, άριστες σχέσεις με όλους αρκεί να εφαρμόζουν όλοι το διεθνές δίκαιο, ενώ τάχθηκε υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναφορά έκανε και στους πολίτες οι οποίοι την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου εξαπατήθηκαν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να μην εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που έπρεπε και να οδηγηθούμε και στα επόμενα μνημόνια.

Ο κ Κρεμαστινός δήλωσε πως μέλημα του ΚΙΝΑΛ είναι οι τράπεζες να λειτουργήσουν και να ενισχύσουν την οικονομία, να δίνουν χρήματα στις υγιείς επιχειρήσεις και όχι μόνο να εισπράττουν.

Όσον αφορά στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως είναι το καλύτερο όλων, ενώ ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον κ. Νικητιάδη όπως και τους υπόλοιπους υποψηφίους του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί και η στήριξη στις περιφερειακές εκλογές για το Νότιο Αιγαίο στον κ. Μανώλη Γλυνό.

ADVERTORIALS