Κυρίτσης για τις προσλήψεις που εξήγγειλε ο κ. Νικηταράς: Κοροϊδεύουν τον κόσμο, παίζουν με τον πόνο, την αγωνία του

Κυρίτσης για τις προσλήψεις που εξήγγειλε ο κ. Νικηταράς: Κοροϊδεύουν τον κόσμο, παίζουν με τον πόνο, την αγωνία του

Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του Δημάρχου Κω Κυρίτση Γιώργου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό City 93 και στον Παύλο Πάτση, με αφορμή τις εξαγγελίες για προσλήψεις στο Δήμο από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ''Ισχυρή Κως'' Νικηταρά Θεοδόση.


Ο κ. Κυρίτσης δήλωσε χαρακτηριστικά:

''Άκουσα χθες ότι θα κάνουν προσλήψεις, κοροϊδεύοντας τον κόσμο και παίζοντας με τον πόνο ή αν θέλετε με την αγωνία του κόσμου.

Πουθενά στον Δήμο ή στο Δημόσιο δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις αν δεν απελευθερωθούν οι προσλήψεις από το ελληνικό κράτος και πάψει να υφίσταται η αναλογία η οποία έλεγαν ότι έπαψε αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε εγκρίσεις προσλήψεων.

Εάν η λογική τους είναι να προσλάβουν όπως προσέλαβαν με τις συνεργατικές, με γειά τους και χαρά τους ή η λογική τους είναι να καταργήσουν τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους και να το κάνουμε όπως κάποτε που κάποιοι ήθελαν να βγάλουν νόμισμα ή σημαίες δικές τους.

Στο Λιμενικό Ταμείο έχει ζητήσει ο κ. Κοκαλάκης και η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου να προσλάβουμε με ανταποδοτικά τέλη προσωπικό και δεν μας το εγκρίνουν. Έχουμε 3 υπαλλήλους μόνιμους και μπορούμε να καλύψουμε με τα υπάρχοντα λεφτά στο Λιμενικό Ταμείο και τα έσοδα του, άλλους πέντε. Τους λέμε δεν επιβαρύνουμε τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν επιτρέπεται μέχρι τώρα, αν αλλάξει η νομοθεσία, βεβαίως να προσλάβουμε.''

ADVERTORIALS