Γαλήνη πριν την καταιγίδα! Η επικοινωνιακή πολιτική Κυρίτση στο μικροσκόπιο

Γαλήνη πριν την καταιγίδα! Η επικοινωνιακή πολιτική Κυρίτση στο μικροσκόπιο

Γαλήνη επικρατεί αυτή την περίοδο όσον αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους.

Ο Δήμαρχος Κω δεν σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο κ. Νικηταράς, ο οποίος μετά την συνέντευξη τύπου του κ. Κυρίτση στην Μαρίνα της Κω, την Παρασκευή 15 Μαρτίου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης για να ενημερωθεί εάν τα ταμειακά διαθέσιμα της Μαρίνας είναι 1 εκατ. ευρώ, όπως τον είχε ενημερώσει ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Σεβ. Μαραγκός. Ο κ. Κυρίτσης θέλοντας να προφυλάξει την εικόνα του, περίμενε να φύγει ο κ. Νικηταράς από τον χώρο υποδοχής της επιχείρησης και στην συνέχεια αποχώρησε, έτσι ώστε να μην καταγραφεί, η οποιαδήποτε ανάμειξή του, στα τοπικά ΜΜΕ.

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα το οποίο αν δεν το χειριστεί σωστά θα του γυρίσει μπούμερανγκ είναι οι δημόσιοι διάλογοι και στις 6 κοινότητες του Δήμου Κω. Ο Δήμαρχος Κω επικοινωνιακά χρησιμοποίησε την άρνηση του κ. Νικηταρά να πάρει μέρος στους δημόσιους διαλόγους, την στιγμή μάλιστα που η κ. Ρούφα αλλά και η κ. Μακρή, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι υπέρ και δεν φοβούνται τέτοιου είδους δημόσιους διαλόγους. Από την στιγμή όμως που υπάρχει στασιμότητα στο συγκεκριμένο θέμα και βρισκόμαστε ήδη εκτός χρονοδιαγράμματος είναι πολύ πιθανόν κάτι τέτοιο να γυρίσει μπούμερανγκ επικοινωνιακά στον κ. Κυρίτση.

Οι πληροφορίες πάντως από το στενό κύκλο του Δημάρχου Κω μιλούν για την γαλήνη πριν την καταιγίδα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για επικοινωνιακή καταιγίδα.

Ο κ. Κυρίτσης έχει μπροστά του δύο σημαντικά ζητήματα. Πρώτον να δείξει με τις κινήσεις του ότι όχι μόνο δεν έχει φθαρεί από την άσκηση εξουσίας αυτά τα 5 χρόνια αλλά βγαίνει ακόμα πιο δυνατός και δεύτερον να ''κλείσει'' στόματα τόσο στη διαχείριση της Μαρίνας της Κω όσο και στην επιλογή του να παγώσει τους δημόσιους διαλόγους.

ADVERTORIALS