Η μάχη του ψηφοδελτίου. Τα συν και τα πλην, των δημοτικών παρατάξεων της Κω, ενόψει των εκλογών του Μαΐου

Η μάχη του ψηφοδελτίου. Τα συν και τα πλην, των δημοτικών παρατάξεων της Κω, ενόψει των εκλογών του Μαΐου

Στο φουλ δουλεύουν τα επιτελεία των δημοτικών παρατάξεων της Κω ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, με πρωταρχικό τους στόχο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής την κ. Μακρή Κική, είναι ίσως η μοναδική παράταξη η οποία έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιο της, με κάποιες προσθήκες σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Δήμαρχος Κω Κυρίτσης Γιώργος και επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής - ΚΩΣ 2023, έχει δείξει μεγάλη δυναμική όσον αφορά στις γυναικείες υποψηφιότητες ( φαίνεται ότι το ποσοστό γυναικών στο ψηφοδέλτιο του θα ξεπεράσει κατά πολύ το 40%) προσπαθεί όμως να καλύψει μεγάλα κενά όπως αυτού του κ. Γιάννη Κρητικού, του Κ. Νίκου Μυλωνά, του κ. Νίκου Κανταρζή αλλά και άλλων στελεχών που επέλεξαν αυτή την φορά να μην είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές.

Η παράταξη Όραμα + Δράση με επικεφαλής την Ρούφα Ιωάννα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανακοινώσει αρκετές γυναικείες υποψηφιότητες, ενώ δείχνει μια δυναμική στο Ασφενδιού και το Πυλί. Ερωτηματικό παραμένει το ψηφοδέλτιο της παράταξης στα υπόλοιπα χωριά.

Η Ισχυρή Κως, με επικεφαλής τον Νικηταρά Θεοδόση, έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις αρκετών στελεχών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κω, φαίνεται όμως ότι στο γυναικείο φύλο χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση!

ADVERTORIALS