Καμία εξέλιξη, σχετικά με τους δημόσιους διαλόγους στις 6 Κοινότητες του Δήμου Κω, ενώ ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά

Καμία εξέλιξη, σχετικά με τους δημόσιους διαλόγους στις 6 Κοινότητες του Δήμου Κω, ενώ ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά

Έκπληξη προκαλεί η στασιμότητα που επικρατεί σχετικά με τους Δημόσιους Διαλόγους των υποψηφίων Δημάρχων Κω και στις 6 κοινότητες του Δήμου Κω, τους οποίους είχε προτείνει ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης ( πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα)

Μετά την συνάντηση της 4ης Μαρτίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου είχαν πάρει μέρος στη σύσκεψη οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, κ. Ιωάννα Ρούφα, κ. Κική Μακρή και ο Μηνάς Χατζηαντωνίου (ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς είχε αρνηθεί να πάρει μέρος πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα), καμία εξέλιξη δεν έχει υπάρξει, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kosnews24.gr ούτε η σύσταση διαπαραταξιακής ομάδας, που θα αναλάβει τον ακριβή καθορισμό ημερομηνιών και την προετοιμασία αυτών των εκδηλώσεων διαλόγου, δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ημερομηνίες που είχε προτείνει ο κ. Κυρίτσης η πρώτη συνάντηση θα γινόταν στις 18 Μαρτίου στην Κέφαλο, η δεύτερη την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Ασφενδιού, η Τρίτη τη Δευτέρα 1 Απριλίου στο Πυλί, η τέταρτη τη Δευτέρα 8 Απριλίου στην Καρδάμαινα, η πέμπτη τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην Αντιμάχεια και η έκτη και τελευταία στην πόλη της Κω τη Δευτέρα 6 Μαϊου.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς απομένουν 2 μήνες για τις δημοτικές εκλογές, με τις παρατάξεις να σχεδιάζουν και άλλες εκδηλώσεις έτσι ώστε να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα τους, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη διεξαγωγή και των 6 δημόσιων διαλόγων με την συμμετοχή των πολιτών.

.

ADVERTORIALS