Κυρίτσης προς Υπουργό Υγείας: Καταβάλλετε απίστευτη προσπάθεια - Τολμήστε να προχωρήσετε στο νέο Νοσοκομείο της Κω, ο Δήμος Κω θα στηρίξει.

Κυρίτσης προς Υπουργό Υγείας: Καταβάλλετε απίστευτη προσπάθεια - Τολμήστε να προχωρήσετε στο νέο Νοσοκομείο της Κω, ο Δήμος Κω θα στηρίξει.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Κω Κυρίτση Γιώργου, στα εγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ ΚΩ, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Ξάνθου Ανδρέα


'' Να καλωσορίσω για άλλη μια φορά τον Υπουργό στο νησί μας και να ξεκινήσω λέγοντας μια κουβέντα που έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, σε περιόδους χαλεπούς για την κοινωνία η ελάχιστη υποχρέωση του κράτους είναι οι παροχές στις δομές υγείας και πρόνοιας προκειμένου να ανακουφίζονται οι άνθρωποι οι οποίοι περνάνε δυσκολίες. Διαπιστώνουμε και θεωρώ ότι εκφράζω το σύνολο των πολιτών της Κω ότι καταβάλλετε απίστευτη προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθείτε σε εαυτές τις ανάγκες της κοινωνίας.

Ο αγώνας που δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι που βρίσκονται στους χώρους της δημόσιας υγείας από το Διοικητή του Νοσοκομείου μέχρι τον κατώτερο στην ιεραρχία υπάλληλο είναι απίστευτη. Αυτούς τους ανθρώπους τους στηρίζουμε όσο μπορούμε ως κοινωνία και θα συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε. Οφείλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και ως κράτος και ως δήμος.

Θα κλείσω με μια δέσμευση την οποία έχουμε πάρει εδώ και πολύ καιρό. Τολμήστε να προχωρήσετε στο νέο Νοσοκομείο της Κω, ο Δήμος της Κω έχει την οικονομική δυνατότητα και την άνεση να βοηθήσει και στις μελέτες και στην κατασκευή του νοσοκομείου. Είμαστε εδώ, μην διστάσετε να μας πείτε όπου χρειάζεται η βοήθειά μας.

Να έχετε δύναμη και αντοχές και πιστεύω ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό για το νησί του Ιπποκράτη.''

ADVERTORIALS