Σπ. Βασιλειάδης: Με την Ιωάννα, πλάι στους Κώους και τις Κώες για την επόμενη μέρα της Κω

Σπ. Βασιλειάδης: Με την Ιωάννα, πλάι στους Κώους και τις Κώες για την επόμενη μέρα της Κω

Σπ. Βασιλειάδης: Με την Ιωάννα, πλάι στους Κώους και τις Κώες για την επόμενη μέρα της Κω


Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας απευθυνθώ τιμώντας την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο πρόσωπό μου τα τελευταία εννέα χρόνια επιλέγοντας να σας εκπροσωπώ ως δημοτικός σύμβουλος σε δύο διαδοχικές δημοτικές θητείες.

Δύο δύσκολες δημοτικές θητείες στις οποίες υπηρέτησα τόσο από τη θέση της συμπολίτευσης όσο και από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα τα τελευταία 4,5 χρόνια και μετά από αλλεπάλληλες πολιτικές ανακατατάξεις, απόρροια της συντριπτικής ήττας του Μαΐου του 2014, συμπορεύτηκα ανελλιπώς με την υποψήφια Δήμαρχο Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου που εμείς, ως παράταξη, ομόφωνα επιλέξαμε ως επικεφαλής τον Σεπτέμβριο του 2014.

Μαζί με την Ιωάννα δώσαμε και δίνουμε από την πρώτη μέρα μία σκληρή μάχη απέναντι σε μία δημοτική αρχή που είχε όλα τα εχέγγυα και τον πολιτικό χρόνο να διαπρέψει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τιμήσαμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τον Μάιο του 2014 και σταθήκαμε πλάι σε κάθε δημότη που είχε ανάγκη τη φωνή μας εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου.

Αναδείξαμε τα κακώς κείμενα και τα διαδοχικά λάθη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, πιέσαμε με κάθε τρόπο ώστε να γίνουν και κάποιες θετικές παρεμβάσεις και καταθέσαμε ιδέες και προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν το νησί μας.

Σήμερα σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για ακόμα μία φορά και να σταθείτε πλάι μας για να δώσουμε τη μάχη, μαζί με την Ιωάννα, για την επόμενη μέρα της Κω.

Για μία επόμενη μέρα που δυστυχώς δεν μιλάει κανείς. Για μία επόμενη μέρα με ξεκάθαρο προσανατολισμό και άμεση ανάληψη δράσης ώστε να κερδίσουμε την χαμένη πενταετία.

Για εμάς η ευθύνη δεν ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου 2019 αλλά από την 26η Μαΐου, την ημέρα που εσείς θα μας δώσετε τη δύναμη, είμαστε έτοιμοι να ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ. Ούτε μία μέρα χαμένη.

Με τιμή,

Σπύρος Μ. Βασιλειάδης

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κω  

ADVERTORIALS