Η Ισχυρή Κως για την επίσκεψη στην Μαρίνα της Κω: Όταν ο ουρανός δεν είναι καθαρός αυτός που φοβάται δραπετεύει από την πίσω πόρτα

Η Ισχυρή Κως για την επίσκεψη στην Μαρίνα της Κω: Όταν ο ουρανός δεν είναι καθαρός αυτός που φοβάται δραπετεύει από την πίσω πόρτα

όταν ο ουρανός δεν είναι καθαρός αυτός που φοβάται δραπετεύει από την πίσω πόρτα

Η επίσκεψη στην μαρίνα του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά εντάσσεται στο πρόγραμμα αναγκαίας ενημέρωσής μας ώστε, με πραγματικά δεδομένα και όχι πλασματικά, να προτείνουμε τους στόχους και το σχέδιο δράσης μας.

Η παραπληροφόρηση και η απόκρυψη στοιχείων οδηγεί σε συσκότιση και λάθος προτάσεις. Για αυτό ζητάμε και απαιτούμε επίσημα στοιχεία, τραπεζών και λογιστών, του Δήμου και των οργανισμών του.

Αποδείχθηκε από τις δύο επισκέψεις στην μαρίνα ότι αποκρύπτουν στοιχεία και αυτό δεν πρόκειται να το ανεχθούμε, όπως δεν το ανέχονται οι συμπολίτες μας. Οι πολίτες και εμείς θα πρέπει να γνωρίζουμε την πραγματικότητα που δυστυχώς, όπως δείχνουν τα γεγονότα, είναι οικτρή. Στην μαρίνα παραμένει ερώτημα αν ανέρχονται σε εκατομμύρια όσα έχουν εξανεμισθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας. Θα απαιτήσουμε ενημέρωση, την οποία άλλωστε δικαιούμαστε και εμείς και οι συμπατριώτες μας, με στοιχεία που υπογράφονται από τράπεζες και από τους λογιστές του Δήμου και των επιχειρήσεων και όχι από πολιτικά πρόσωπα.

Όσον αφορά στην επίσκεψη της Παρασκευής, γιατί ο απερχόμενος Δήμαρχος δραπέτευσε από την πίσω πόρτα; Τι φοβάται και δεν τολμά να μας αντικρίσει;

Εν τέλει ο κ. Μαραγκός γιατί είπε ότι θέλει 20 μέρες για να απαντήσει; Γιατί άραγε χρειάζεται 20 μέρες όταν αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να δείξει τα ρευστά διαθέσιμα της Μαρίνας; Όλη η κοινωνία της Κω αναρωτιέται τι ετοιμάζουν, τι θέλουν να κάνουν αυτές τις 20 μέρες. Να ξέρουν όμως ότι γνωρίζουμε. Μην τολμήσουν να αλλοιώσουν στοιχεία και τη διαχρονική τους εξέλιξη.

Επί της ουσίας. Τρία και μόνο τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

  1. Όντως έχουν ένα εκατομμύριο ευρώ ρευστά διαθέσιμα. Οπότε ρωτάμε, γιατί δεν μας τα δείχνουν για να μας αποστομώσουν;
  2. Έχουν πολύ λιγότερα και ψεύδονται. Οπότε είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες.
  3. Πρέπει να έχουν 1 εκατομμύριο ή και περισσότερα αλλά τους λείπουν από το ταμείο...

Ας ελπίσουμε να μην είναι το τρίτο!!!

ADVERTORIALS