Η ανακοίνωση της Δύναμης Αλλαγής - ΚΩΣ 2023, για τους 5 νέους υποψήφιους

Η ανακοίνωση της Δύναμης Αλλαγής - ΚΩΣ 2023, για τους 5 νέους υποψήφιους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


“Πέντε νέοι υποψήφιοι με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023. Πέντε ξεχωριστοί και ενεργοί πολίτες”

Πέντε νέους υποψήφιους με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 παρουσίασε σήμερα στη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης στη Μαρίνα.

Είναι οι:

-Ανθούλα Δραμουντανή από την Κέφαλο, ιδιωτική υπάλληλος, ενεργός πολίτης, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα νέα παιδιά και το μέλλον τους, μητέρα δύο αγοριών που σιγά-σιγά μπαίνουν στην παραγωγική διαδικασία.

-Ευφροσύνη Βαβίθη επίσης από την Κέφαλο, επιχειρηματίας με δύο κόρες και ενεργός πολίτης που αγωνίζεται συνεχώς για τον τόπο μας.

-Βασίλης Χατζηπαυλής καθηγητής φυσικής αγωγής, Πρόεδρος του Κωακού Αθλητικού Ομίλου Φιλίνος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, με έντονη παρουσία στα κοινά μέσω αρθρογραφίας στο Βήμα της Κω με προβληματισμούς και προτάσεις για όσα απασχολούν τον τόπο μας, αλλά και με οργάνωση εκδηλώσεων και σεμιναρίων για τον αθλητισμό.

-Σάκης Γερακιός ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο κοριτσιών, πρόεδρος του Ιστορικού Γ.Σ. Ιπποκράτης ο Κώος, ενεργό μέλος του χορευτικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Κω, με ιδιαίτερη αγάπη στη Λαϊκή παράδοση που προωθεί με όλες του τις δυνάμεις.

-Τάκης Αντωνίου επιχειρηματίας, άλλος ένας άνθρωπος του αθλητισμού, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κομμάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πατέρας μιας κόρης.

Όταν άνθρωποι, όπως αυτοί που παρουσιάσαμε σήμερα, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και στηρίζουν την προσπάθεια μας για την Κω του 2023, αισθανόμαστε όλοι μεγάλη τιμή.

Είναι πολύ σημαντικό να μην αποθαρρύνονται νέοι άνθρωποι αλλά και ενεργοί πολίτες να ασχοληθούν με τα κοινά.

Γιατί όταν κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τη λάσπη και την αθλιότητα, ως πεδίο αντιπαράθεσης, είναι δεδομένο ότι σοβαροί και ενεργοί πολίτες αλλά και νέοι άνθρωποι, αποθαρρύνονται.

Χρειάζονται μεγάλα αποθέματα και ακόμα μεγαλύτερη πίστη για να μπορέσει να υπερβεί κανείς το μίσος, την εμπάθεια, τη συκοφαντία, το ψέμα και την αθλιότητα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση προσφοράς, ιδέες και ενδιαφέρον για το νησί και τους ανθρώπους του, όπως είναι οι νέοι υποψήφιοι μας.

ADVERTORIALS