ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ο απερχόμενος Δήμαρχος Κω ονειρεύεται τραμπουκισμούς και αθλιότητες στην προεκλογική περίοδο αλλά δε θα του κάνουμε τη χάρη

ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ο απερχόμενος Δήμαρχος Κω ονειρεύεται τραμπουκισμούς και αθλιότητες στην προεκλογική περίοδο αλλά δε θα του κάνουμε τη χάρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Ισχυρή Κως» σε απερχόμενο Δήμαρχο: χρωστάτε στους δημότες, δεν σας χρωστούν. Τώρα όλα στο φως!!!

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Κω ονειρεύεται τραμπουκισμούς και αθλιότητες στην προεκλογική περίοδο αλλά δε θα του κάνουμε τη χάρη.

Το ύφος και το ήθος του Θεοδόση Νικηταρά και των στελεχών της παράταξής μας είναι γνωστό και δεν έχει ανάγκη της δικής του επιβεβαίωσης.

Άλλωστε αυτός είναι που πρέπει να απολογηθεί στους συμπατριώτες μας για τα έργα και τις ημέρες του στο Δήμο και στην κοινωνία μας.

Ξαφνικά θυμήθηκε να μιλήσει για διάλογο και ήπιο κλίμα όταν για πέντε συνεχή χρόνια καθυβρίζει όποιον έχει αντίθετη άποψη από τον ίδιο.

Όσον αφορά στα πεπραγμένα τους στη μαρίνα καλούνται να αποδείξουν τους δικούς τους ισχυρισμούς και τα δικά τους ψεύδη για 1.000.000 ευρώ καταθέσεις.

Προφανώς και τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και γιατί το ποσό αυτό μπορεί να είναι τελικά μικρότερο ακόμα και από 500.000 ευρώ.

Ότι και να κάνουν, ονειρευόμενοι επεισόδια και άλλα παρεμφερή που ο ίδιος πολλές φορές έχει προκαλέσει, τίποτα δεν θα συμβεί αν και φαίνεται να το προτιμά.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Αύριο κιόλας και όχι μεθαύριο ή στο μέλλον να δοθούν τα στοιχεία που ζητούν οι πολίτες.

Και να μην ξεχνούν, η μαρίνα ανήκει στους δημότες και δεν είναι ιδιοκτησία τους.

zamagias