Ο Σοφοκλής Δουδούς, υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Ο Σοφοκλής Δουδούς, υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σοφοκλής Δουδούς

Έναν πολίτη που έχει μάθει να προσφέρει στον άνθρωπο υποδέχτηκε σήμερα στις τάξεις της η «Ισχυρή Κως».

Ο Σοφοκλής Δουδούς, σύζυγος της Θεοδώρας Παπαγγελή, νοσηλευτής στο Νοσοκομείο της Κω, αποδέχτηκε την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και εντάχθηκε στο δυναμικό της παράταξης για να δώσει τον όμορφο αγώνα των δημοτικών εκλογών, για την απαιτούμενη αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, καλωσορίζοντάς τον στην «Ισχυρή Κω», εξέφρασε τη χαρά του για τη θετική ανταπόκριση του Σοφοκλή, κάνοντας λόγο για «έναν άξιο συμπολίτη που από το 1996 υπηρετεί τους συμπατριώτες μας στο Νοσοκομείο του νησιού μας. Που διακρίνεται για την ευαισθησία και την καθημερινή προσφορά του. Αυτά τα στοιχεία έχουν ανάγκη οι συνδημότες μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Σοφοκλής Δουδούς δήλωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στην σοβαρή προσπάθεια που κάνει η «Ισχυρή Κως», όπως είπε «για να αντιμετωπίσει η κοινωνία μας τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, με σεβασμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του. Η Κως, τόνισε, πρέπει να γυρίσει σελίδα και να βαδίσει ενωμένη, δίχως διαχωρισμούς που δεν αξίζουν στην κοινωνία μας».

zamagias