Ηχηρό μήνυμα από τις γυναίκες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, για την Κω του 2023

Ηχηρό μήνυμα από τις γυναίκες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, για την Κω του 2023

Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Blue Lagoon City Hotel αλλά και ο χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου, με γυναίκες κάθε ηλικίας να αποδέχονται το κάλεσμα του Γιώργου Κυρίτση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Οι γυναίκες της παράταξης υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Κυρίτση, ο οποίος χαιρέτησε δια χειραψίας όλες τις κυρίες που βρέθηκαν στην εκδήλωση..

Στην είσοδο υπήρχαν στελέχη της παράταξης τα οποία μοίραζαν body lotion από την τοπική επιχείρηση Pandrosia, ενώ πλούσιος μπουφές είχε στηθεί στο εσωτερικό της αίθουσας.

Ο Δήμαρχος Κω ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:

''Να σας ευχαριστήσω όλες για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας να είστε σήμερα εδώ και οφείλω να σας πω ότι η βραδιά απόψε έχει γεμίσει χαμόγελα και λάμψη και η λάμψη είστε εσείς. Είναι μεγάλη η χαρά για εμένα το ότι είστε σήμερα εδώ και είστε χαμογελαστές. Είναι η βραδιά της γυναίκας της Κω, είναι η βραδιά της Κω γιατί η Κως είστε εσείς. Η Κως είναι η γυναίκα που αγωνίζεται καθημερινά, εσείς δηλαδή, η γυναίκα που στηρίζει τον θεσμό της οικογένειας, η γυναίκα που παλεύει στις επιχειρήσεις είτε ως επιχειρηματίας είτε ως υπάλληλος είτε ως ενεργός πολίτης, είστε όλες αυτές που δίνετε δύναμη σε εμάς και για αυτό σας ευχαριστούμε.''

Ο Δήμαρχος Κω συνέχισε δηλώνοντας:

''Αυτά που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα, ξεκινήσαμε το 2007 ακόμα ένα παιδικό σταθμό στην Αγία Μαρίνα, δυστυχώς κάποιοι τον σταμάτησαν το 2010, συνεχίσουμε και ολοκληρώνεται έτσι ώστε τον Σεπτέμβρη να έχουμε άλλον ένα παιδικό σταθμό.

Έχουμε και κάτι το οποίο είναι πιο σοβαρό θα έλεγα, το Κέντρο Συμβουλευτικής για Γυναίκες, δουλεύει εξακολουθεί να δουλεύει, συνεχώς βελτιώνεται και βεβαίως για τις μεγαλύτερες ηλικίες έχουμε και τη λέσχη φιλίας όπου μπορούν να περνούν καλά οι μεγαλύτεροι.''

Ο κ. Κυρίτσης αναφερόμενος στην επόμενη χρονική περίοδο τόνισε:

Άλλοι δύο παιδικοί σταθμοί είναι στα σκαριά για να γίνουν προκειμένου να βοηθήσουμε τις νέες γυναίκες και τα νέα ζευγάρια, είναι όμως στο σχεδιασμό να περάσουμε και σε ένα άλλο επίπεδο, συμβουλευτικής ιατρικής για τις γυναίκες, δωρεάν.

Το πιο σημαντικό επειδή καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια περίοδο πολύ δύσκολη τόσο ως προς την καθημερινότητα, τα ήθη, τα έθιμα, το πως μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, ήδη έχει σχεδιαστεί και πιθανόν να υλοποιηθεί από τον Σεπτέμβρη η Σχολή Γονέων κυρίως για μαμάδες προκειμένου εκεί να συζητούμε το κάθε τι που παρουσιάζεται σε μια οικογένεια ή σε ένα παιδί και να υπάρξει μια μεγάλη βοήθεια σε αυτές τις οικογένειες.

Η βραδιά απόψε είναι δική σας. Να είστε καλά, να διασκεδάσετε όσο μπορούμε και όσο θέλετε και εύχομαι σε όλες να είστε καλά, να έχετε υγεία, να είστε δίπλα μας, να μας βοηθάτε καθημερινά σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

“Οι γυναίκες της Κω σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση έδωσαν ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης στη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.”

Σε μια εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία συγκέντρωση οι γυναίκες της Κω έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα.

Επιβεβαίωσαν ότι η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα στην τοπική κοινωνία. Είναι η σημερινή και αυριανή δημοτική αρχή.

Οι γυναίκες της Κω κατέκλυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου Blue Lagoon City, με τον κόσμο να φτάνει μέχρι το δρόμο.

Έστειλαν το μήνυμα ότι η ΚΩΣ του 2023 είναι εδώ, προχωρά μπροστά και δεν θα ξανακοιτάξει πότε πίσω της. Γιατί η πιο ωραία γυναίκα είναι η ίδια η Κως.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης, στη σύντομη ομιλία του και μέσα σε διαρκή χειροκροτήματα, επισήμανε:

“Η σημερινή βραδιά έχει λάμψη, έχει χαμόγελο. Είναι η βραδιά της γυναίκας της Κω. Της γυναίκας που κρατάει όρθιο το θεσμό της οικογένειας. Της γυναίκας που εργάζεται και δημιουργεί.

Της γυναίκας που ομορφαίνει τη ζωή όλων μας. Η σημερινή βραδιά είναι μια βραδιά τιμής και αναγνώρισης για τη γυναίκα της Κω.”

ADVERTORIALS