Ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της Μαρίνας θα έχει ο Νικηταράς

Ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της Μαρίνας θα έχει ο Νικηταράς

Ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της Μαρίνας θα έχει ο επικεφαλής της “Ισχυρή Κως” Θεοδόσης Νικηταράς, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης, την Παρασκευή 08/03 στις 11 πμ. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του κ. Νικηταρά, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων μας σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Κω.


Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: “Ενημερωτική συνάντηση του Προέδρου της Μαρίνας κ. Μαραγκού με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νικηταρά”

Ο υπ. Δήμαρχος κ. Νικηταράς, με επιστολή του, ζήτησε συνάντηση ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της Μαρίνας από τον Πρόεδρο της Μαρίνας Κω κ. Σεβαστιανό Μαραγκό.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα κάθε πολίτη και αντίστοιχα αποτελεί υποχρέωση της διοίκησης της Μαρίνας, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο την προηγούμενη περίοδο.

Ο κ. Σεβαστιανός Μαραγκός θα αναμένει τον κ. Νικηταρά και τους συνεργάτες του την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 11 π.μ στη Μαρίνα προκειμένου να τους ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης, τις διεθνείς συνεργασίες που έχει συνάψει και προωθεί αλλά και το ζήτημα που ανέκυψε με την διεκδίκηση της Μαρίνας από το Υπερταμείο και στο οποίο υπήρξε άμεση αντίδραση από την πλευρά του Δήμου.

 


ΚΩΣ, 5 Μαρτίου 2019

Αγαπητέ Θεοδόση

Έλαβα την επιστολή σου και το αίτημα συνάντησης με τη διοίκηση της Μαρίνας.

Είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να ζητά ενημέρωση για τα ζητήματα της Μαρίνας αλλά και αντίστοιχη δική μας υποχρέωση να παρέχουμε ενημέρωση και πληροφόρηση.

Αυτό είναι αυτονόητο.

Με μεγάλη χαρά σε περιμένω για να σε ενημερώσω για τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης, τις διεθνείς συνεργασίες που έχουμε συνάψει και προωθούμε αλλά και για το ζήτημα που ανέκυψε με τη διεκδίκηση της Μαρίνας από το Υπερταμείο, για το οποίο υπήρξε άμεση αντίδραση του Δήμου.

Η συνάντηση μας μπορεί να γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 11 το πρωί στη Μαρίνα, εφόσον συμφωνείς.

Σεβαστιανός Μαραγκός

Πρόεδρος

 

ADVERTORIALS