Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ : Ο δημόσιος διάλογος των υποψήφιων δημάρχων είναι ένα μεγάλο βήμα για την Κω

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ : Ο δημόσιος διάλογος των υποψήφιων δημάρχων είναι ένα μεγάλο βήμα για την Κω

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η σημερινή συνάντηση των υποψηφίων δημάρχων ήταν θετική και εποικοδομητική. Δεν θα ασχοληθούμε με τους απόντες αλλά με όσους απέδειξαν με την παρουσία τους ότι θέλουν να γίνει διάλογος, μπροστά στους πολίτες, πέρα από το διάλογο που θα γίνει μέσα από τη δημοτική τηλεόραση.

Κατατέθηκαν προτάσεις από την κ. Ρούφα και την κ. Μακρή, που αποτελούν βελτίωση και ενίσχυση της αρχικής πρότασης που κατέθεσα.

Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε πλέον συγκεκριμένα με ημερομηνίες για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα: τη σύσταση διαπαραταξιακής ομάδας, που θα αναλάβει τον ακριβή καθορισμό ημερομηνιών και την προετοιμασία αυτών των εκδηλώσεων διαλόγου.

Είναι επίσης δεδομένο ότι θα υπάρξουν και συζητήσεις στα ΜΜΕ ανάμεσα σε στελέχη των παρατάξεων.

Για την Κω θα είναι ένα μεγάλο βήμα, για πρώτη φορά θα υπάρξει η δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε με προγραμματικό λόγο και επιχειρήματα. Για πρώτη φορά, εκτός από τους δημοσιογράφους θα έχουν τη δυνατότητα και οι πολίτες να απευθύνουν ερωτήματα.

Είναι ένα μεγάλο βήμα δημοκρατίας.

Προσωπικά, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα των πολιτών της Κω, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συμμετέχουν σε δημοκρατικές διαδικασίες και να εκφέρουν λόγο με ευπρέπεια.”

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS