Συνεδριάζουν τα στελέχη της ''Ισχυρής Κω'', με θέμα τους προγραμματικούς άξονες και τους στόχους της νέας δημοτικής περιόδου

Συνεδριάζουν τα στελέχη της ''Ισχυρής Κω'',  με θέμα τους προγραμματικούς άξονες και τους στόχους της νέας δημοτικής περιόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τους προγραμματικούς άξονες και τους στόχους της νέας δημοτικής περιόδου θα συζητήσουν τα στελέχη της «Ισχυρής Κω» σε ολομέλεια της παράταξης αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η δομή του Προγράμματος, που εκπόνησε η Επιτροπή Προγραμματισμού της παράταξης, υπό τον επικεφαλής Θεοδόση Νικηταρά. Η Επιτροπή αποτελείται από 15 στελέχη της τοπικής κοινωνίας, όλων των επαγγελματικών κλάδων.

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Προγραμματισμού αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία του νησιού μας και κυρίως οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Η Επιτροπή Προγραμματισμού κατέληξε σε δύο συμπεράσματα και μία διαπίστωση:

1ο συμπέρασμα. Το νησί μας βρίσκεται απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις αυτής της περιόδου.

2ο συμπέρασμα. Από το Δήμο λείπει ο σχεδιασμός βασικών υποδομών και η υλοποίηση μεσοπρόθεσμων έργων.

Παράλληλα διαπίστωσε την πλήρη αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής στην οργάνωση του Δήμου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας των δημοτών.

Αυτά τα δεδομένα θα αναλυθούν στην αυριανή Ολομέλεια της «Ισχυρής Κω» όπου και θα οριστικοποιηθούν οι κατευθύνσεις της νέας δημοτικής περιόδου.

Οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας θεματικών επιτροπών του Προγράμματος και διαλόγου με το σύνολο της κοινωνίας μας.

ADVERTORIALS