Ο Χουσεϊν Μακρυχαλιλάκης υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Ο Χουσεϊν Μακρυχαλιλάκης υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χουσεϊν Μακρυχαλιλάκης

Ένας ακόμα συνδημότης μας, ο Χουσεϊν Μακρυχαλιλάκης, εντάχθηκε από σήμερα στο δυναμικό της «Ισχυρής Κω», ενώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις του με τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης που έρχεται να ενώσει την κοινωνία μας και να αφήσει στο παρελθόν την περίοδο διχασμού και αδράνειας.

Ο Χουσεϊν Μακρυχαλιλάκης, ένας από τους πρώτους εικονολήπτες της Κω, με ευαισθησία και ταλέντο στην καταγραφή και παρουσίαση όλων όσα συμβαίνουν τα τελευταία 30 χρόνια στο νησί μας, αποδέχτηκε την πρόσκληση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, δηλώνοντας ότι «με τις αρχές και αξίες που υπηρετεί ο Θεοδόσης Νικηταράς, με αλληλοσεβασμό και συνεργασία, μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την κοινωνίας μας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς έκανε λόγο για έναν καλό φίλο, έναν αγωνιστή της ζωής, που δίνει καθημερινό αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια για να στηρίξει την οικογένεια του. Κατέληξε μάλιστα τονίζοντας ότι «η κοινωνία μας έχει ανάγκη τους δημιουργικούς ανθρώπους που έχουν μάθει να μάχονται για το συλλογικό καλό».

ADVERTORIALS