Κατάμεστος ο ΟΡΦΕΑΣ στην εκδήλωση του Μάνου Κόνσολα στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Κατάμεστος ο ΟΡΦΕΑΣ στην εκδήλωση του Μάνου Κόνσολα στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Το ''παρών'' έδωσε ο Δήμαρχος Κω, ο Έπαρχος Κω, η Υποψήφια Δήμαρχος Κω κ. Ιωάννα Ρούφα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω κ. Αντώνης Κρητικός, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κω κ. Ευτέρπη Ψύρρη Παπαχρήστου, ο Αντιδήμαρχος Κω κ. Θεόφιλος Μουζουράκης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι για το α΄και β' βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Στον κατάμεστο χώρο του κινηματογράφου Ορφέα στην Κω, πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία και ο διάλογος με τους πολίτες της Κω.

Τον κ. Κόνσολα προλόγισε ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κω κ. Κώστας Χόνδρος.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο που βρέθηκε στον ΟΡΦΕΑ, ενώ τους ζήτησε να του ασκήσουν έντονη κριτική έτσι ώστε να τον βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο έργο του.

Ο κ. Κόνσολας χαρακτήρισε την περίοδο των τελευταίων ετών με τον κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργό, ως μια από τις δυσκολότερες περιόδους για τον τόπο, σημείωσε βέβαια πως και η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθη αλλά δεν είπε ψέμματα.

Μερικά από τα κύρια σημεία της ομιλίας του κ. Κόνσολα:

- Δεκαοκτώ μήνες μετά το σεισμό, ακόμα περιμένουν οι πολίτες της Κω να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης του λιμανιού, ενώ το HOT SPOT έγινε σε μια βραδιά.

- Απαράδεκτο να συνδέεται το μεταναστευτικό με τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα 5 νησιά του Αιγαίου 

- Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέτυχε στη διαχείριση του μεταναστευτικού

- Απαράδεκτη η κατάσταση στο Δικαστικό Μέγαρο Κω

- Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα είναι προτεραιότητα να στελεχωθεί και να λειτουργήσει άμεσα το αυτοτελές τμήμα Κτηματικής Υπηρεσίας με έδρα την Κω

- Δέσμευση Μητσοτάκη η μείωση της φορολογίας για να τονωθεί η οικονομία.

Τεράστια η ανάγκη για έργα επισκευής στις εγκαταστάσεις της κρουαζιέρας στο λιμάνι της Κω για να επανέλθει το νησί ως προορισμός κρουαζιέρας

20190301 201555

ADVERTORIALS